Már a Facebookon is elérhetőek a képviselőjelöltek

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a Hódmezővásárhelyi Fidesz Csoport is meghozta döntését a közös listáról. Az egyéni választókerületben mandátumot szerzett Benkő Zsolt mellett Bálint Gabriellát, Galambosné D. Szabó Katalint, Cseri Tamást és Horváth Zoltánt delegálja Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésébe 2019 – 2024 közötti időszakra.

“Listáról két hölgy és két úr, két tapasztalt képviselő mellett, két fiatal is lehetőséget kap, hogy képviselje a békés építő munkára, családra, haza- és városszeretetre építő jobboldali értékeket, és az erre irányuló választói akaratot. Mi, idősebbek, átengedtük a lehetőséget a fiataloknak, de a munkában támogatni fogjuk őket. Döntésünkkel üzenni szeretnénk a vásárhelyi fiataloknak is, hogy semmit róluk, Nélkülük. Döntésünket közösen, teljes egyetértésben hoztuk meg, a képviseleti demokrácia szabályainak megfelelően.

Sajnálatos, hogy már a döntést megelőzően szóbeszéd járta be a várost a listás helyek tekintetében, melynek során méltatlan hangnemben esett szó olyan tisztességes vásárhelyiekről, akik vették a bátorságot, megmérették magukat, és tiszteletet parancsoló számú szavazatot kaptak. Mérhetetlenül méltánytalan bárki részéről ezek után a bátorság hiányával vádolni őket! Annál is inkább, mert ezzel azt állítják, hogy Márki-Zay Péter a félelem szellemét hozza a vásárhelyi politikába, hogy rettegnie kell annak, aki nem az ő „kottájából játszik”. Kérem a vásárhelyieket, ne vádolják a frissen megválasztott polgármestert, beszéljenek erről majd saját szavai és tettei.

Ha visszatekintünk: Havránek Ferenc, vagy Kis Andrea ciklusokon keresztül listás képviselőként voltak tagjai a testületnek. Kis Andrea együtt utazott a Fideszes delegációval testvérvárosi programokra. Semmi ok nem volt félni, és senkinek sem jutott eszébe, hogy félnie kellene.

Őszintén remélem, hogy alaptalan az aggodalom, a megalakuló közgyűlés légköre demokratikus lesz, és nem lesz oka félni egyetlen vásárhelyinek, egyetlen demokratikusan mandátumot szerző képviselőnek sem.

Fidesz Hódmezővásárhelyi Csoportja,
Dr Havasi Katalin, elnök”

Ők képviselik a Fideszt és a Szeretem Vásárhelyt a közgyűlésben! 1 Ők képviselik a Fideszt és a Szeretem Vásárhelyt a közgyűlésben!

Ők képviselik a Fideszt és a Szeretem Vásárhelyt a közgyűlésben! 3 Ők képviselik a Fideszt és a Szeretem Vásárhelyt a közgyűlésben! 2

Ők képviselik a Fideszt és a Szeretem Vásárhelyt a közgyűlésben! 4

Borítókép: Archív