Ismét remekeltek Hód Judo SE ifjai

A Hód Judo Sportegyesület az elmúlt hétvégén 3 fővel képviseltette magát a 13 év alatti Diák A korosztályban megrendezett országos Magyar Bajnokságon Kecskeméten. A versenyre több, mint 350-en neveztek, közel 80 klubból. Ezt követően a Zsoldos Zsolt Emlékversenyen Serdülő kategóriában egy indulójuk nevezett.

Ocsák Soma szombaton ismét Magyar Bajnoki címet nyert U13 Diák A korosztály, +66kg-ban. Egyesületünk és Hódmezővásárhely első judós Magyar Bajnoka duplázott, ő szerezte egyesületünk és a város első diák C és A Magyar Bajnoki aranyérmét! Nagyon szép, taktikus judoval menetelt, minden meccsét ipponnal nyerve.

Soma idén májusban megnyerte Európa egyik legnagyobb korosztályos utánpótlás versenyét is, a nemzetközi Budapest Kupát és számos további rangos versenyen állhatott fel a dobogóra.

Ismét remekeltek Hód Judo SE ifjai 1

Soma eddigi Magyar Bajnoki szereplései:
2017.I. hely 2018. II. hely 2019. I. hely

Ocsák Nimród is ismét felállhatott a Magyar Bajnoki dobogóra az U13 Diák A korosztályban, ahogyan eddigi mindhárom Magyar Bajnokságán. Hódmezővásárhely és egyesületünk első Magyar Bajnoki érmese idén bronzérmet szerzett. Májusban még egy súlycsoporttal lejjebb Nimród is megnyerte a nemzetközi Budapest Kupát, kb. 2 hónapja versenyzik az új súlycsoportjában, -60 kg-ban. Sajnos a döntőbe jutást ezúttal egy kicsit elrontotta, de a bronzérem is gyönyörű eredmény a kategória váltás után.

Nimród eddigi Magyar Bajnoki eredményei:
2017. III. 2018. II. 2019. III.

Nagy Noémi 7. helyezést ért el a +56kg-os mezőnyben a Diák A Magyar Bajnokságon.
Juhos Benedek szintén 7. helyen végzett a serdülő Emléktornán. Mindketten szépen küzdöttek.

Ismét remekeltek Hód Judo SE ifjai 2

Ismét remekeltek Hód Judo SE ifjai 3

Ismét remekeltek Hód Judo SE ifjai 4

Felkészítő edzők:
Dr Hangyási Dávid Botond
Pfeffer Árpád
Ocsák Zoltán