Grezsa: mindenki szavazzon – Vásárhely egy évtizedre határozza meg a sorsát!

A piacon kezdte a napot a polgármesterjelölt. Standolása közben portálunknak azt mondta: minden vásárhelyit vár az urnákhoz 19 óráig, hiszen arról kell dönteni, újra fejlődő pályára lépjen-e a város, vagy folytatódjon a lejtmenet.

„Vásárhely a mai napon nem öt évre, hanem egy évtizedre határozza meg a sorsát. A tét, hogy újra fejlődő pályára állítjuk-e a várost, vagy folytatódik a lejtmenet” – mondta reggel 7 órakor a vásárhelyi piacon Grezsa István. A független polgármesterjelölt bevásárlással és standolással nyitotta az október 13-i választási vasárnapot.

„Most reggel 7-kor a piacon egyetlen dologra lehet buzdítani az embereket: vásárolják be a vasárnapi ebédhez valókat! Ami a nap további részét illeti, mindenkit arra kérek, keljen föl a fotelből, és menjen el szavazni, mert csak együtt érhetünk el eredményt, csak közösen hozhatjuk el a békét, a stabilitást és a fejlődést Hódmezővásárhelyre. Otthonról nem fog menni, mindenkit várok az urnákhoz – fogalmazott.

Grezsa: mindenki szavazzon – Vásárhely egy évtizedre határozza meg a sorsát! 1

Hozzátette, azért választotta még ő is a standolást, hogy még több emberrel találkozhasson, és mindenkinek elmondja: 19 óráig nyitva vannak az urnák, addig mindenki éljen állampolgári kötelességével, és tegyen X-et annak a neve mellé, akit támogatni kíván.

„Káprázatos napra ébredtünk, gyönyörű napsütéssel. Hosszú, kemény kampány végén vagyunk, és remélem, eredményesen zárul. Bízom benne, hogy megfelelő támogatást és bizalmat kapok a vásárhelyiektől” – összegzett Grezsa István.

Fotó: Gémes Sándor