Cseri Tamás: ma kell dönteni arról, milyen legyen Vásárhely!

Véleményt kell mondani róla, hogy a békét és a fejlődést választja a közösség vagy az elmúlt másfél év háborúskodását és leállását.

Örömmel nyugtázta a Németh László Gimnáziumban Cseri Tamás, hogy rengetegen mennek szavazni Hódmezővásárhelyen. Az emberek átérezték, mekkora súlya van az október 13-i önkormányzati választásnak – mondta a Fidesz-KDNP és a Szeretem Vásárhelyt hódtói jelöltje, aki feleségével együtt adta le voksát.

„Számomra rendkívül pozitív, hogy nagyon sokan mennek szavazni. Fontos is, hogy minél többen éljenek a szavazati jogukkal ma 19 óráig, hiszen Hódmezővásárhely hosszú távú jövőjéről döntünk: arról, milyen legyen, milyen irányba haladjon városunk a következő legalább tíz évben. A tét, hogy újra béke lesz, és megint fejlődő pályára áll a város, vagy pedig megmarad az elmúlt másfél év háborúskodása, és leáll a település. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy mindenki részt vegyen a választáson, mert csak és kizárólag a mai napon mondhatunk véleményt arról, hogy milyen Vásárhelyt szeretnénk” – összegzett a Promenadnak Cseri Tamás.

Cseri Tamás: ma kell dönteni arról, milyen legyen Vásárhely! 1

Cseri Tamás: ma kell dönteni arról, milyen legyen Vásárhely! 2

Fotók: Gémes Sándor