Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 7

Utolsó választási fórumait tartotta meg szombat délután Vásárhelyen Grezsa István, akire ismét több százan kíváncsiak voltak. A polgármesterjelölt hangsúlyozta: a vasárnapi választás tétje, hogy háború vagy béke honol a városban öt éven keresztül, és amennyiben nyer, akkor egy lendületes, fiatalos és innovatív település építésébe kezd a jövő héttől.

A politikus elsőként a hódtóiakkal találkozott, akiknek leszögezte, ez alkalommal nem a Fideszről és Lázár Jánosról szavazunk, hanem arról, hogy ki legyen a polgármester és kik legyenek a képviselők az elkövetkezendő öt évben.

Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 2

– A választás tétje, hogy háború vagy béke lesz a városban, ugyanis békétlenségben nem lehet fejlődést elérni. Ezért új, tiszta lappal kell hétfőtől indítanunk a település jövőjét – fejtette ki Grezsa, hozzátéve, emellett helyre kell állítani az önkormányzat és a kormány közötti szövetséget is.

A második fórumot a Bibó Lajos utcai játszótéren tartotta a polgármesterjelölt, akit arról kérdeztek, hogy mivel segítené a vásárhelyi romák helyzetét. – Fel kell számolni a mélyszegénységet és rendbe kell tenni az általuk használt önkormányzati lakásokat, valamint munkalehetőséget kell nekik biztosítani a boldoguláshoz – válaszolt Grezsa.

Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 4

Emellett szó esett arról, hogy több térfigyelő kamerára lenne szükség a környéken, illetve arról is, hogy elhanyagoltak a közterületek. A politikus elmondta, ez általános probléma, és megválasztása esetén elérné azt, hogy a város ismét a gondozottságáról és a rendezettségéről legyen híres.

– Egy lendületes, fiatalos és innovatív város építésébe kezdenék a jövő héttől – ismertette a polgármesterjelölt, aki felhívta a figyelmet: a legfontosabb, hogy vasárnap mindenki éljen az állampolgári kötelezettségével, azaz menjen el szavazni, mivel ez a demokrácia ünnepének számít.

Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 11

Grezsa István utoljára a Mester és a Gerle utcák sarkán várta a lakosokat, ahol Galambos Kornélné D. Szabó Katalinnal, a Fidesz béke-telepi képviselőjelöltjével hallgatta meg az észrevételeket, javaslatokat.

A polgármesterjelölt a kampánya során összesen 29 alkalommal tartott fórumot, amik által több ezer vásárhelyivel találkozott. Azonban mivel a választás napján sincs kampánycsend, ezért holnap is járja az utcákat: reggel 7 órától például a piacnál kereshetik fel az érdeklődők.

Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 1 Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 3 Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 5 Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 6 Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 9 Grezsa István: indítsuk hétfőtől tiszta lappal a város jövőjét! 10

Fotó: Gémes Sándor