„Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 5

Csak akkor lesz meg a józan többségünk, ha vasárnap mindenki elmegy szavazni – buzdított a választáson való részvételre pénteken Grezsa István. A polgármesterjelölt az Andrássy úton jubileumi fórumot tartott, ugyanis a 25. alkalommal állt ki a lakosság elé a kampány során.

A politikusnak több kérdést is feltettek a szép számmal megjelent érdeklődők. Az elsők között az új könyvtár került szóba, ugyanis a polgármester és a támogatói azt terjesztik, hogy Grezsa István lebontaná a Kossuth tér 7. szám alatti lakásokat, mert azok helyére építené az intézményt.

A polgármesterjelölt cáfolta a pletykát, és úgy reagált: úgy alakítaná ki az új tudásközpontot, hogy az senkinek ne okozzon problémát. – Mivel azonban mélygarázs is tartozik a könyvtárhoz, ezért mindenképpen a belváros közelében kell megépíteni azt, és nem máshol – egészítette ki.

„Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 7

A városházi beléptetőrendszert többen kifogásolták a fórumon, ami kapcsán Grezsa István elmondta, ha bizalmat szavaznak neki a lakosok, akkor ennek az eltörlése lesz az első intézkedése október 14-én, reggel fél 8-kor.

A városi tévét mihamarabb újra kell nyitni, mert sok idős nem tud honnan tájékozódni – érkezett az észrevétel. A politikus ismertette, leghamarabb jövő év első negyedévében sugározhat újra a VTV, ugyanis a szükséges engedélyeket újra meg kell szerezni, ami sok időt vesz igénybe.

„Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 3

Miért nem lesz kampányzáró bulija? – tette fel egy lakos a kérdést Grezsának. A jelölt kifejtette, nem az ingyen sör és az ingyen pörkölt híve, viszont eredményvárót tart majd a csapatával vasárnap este a Népkerti Sörözőben.

Arról is szó esett, hogy nem zökkenőmentes a zöldhulladék elszállítása. A politikus szerint ez rámutat arra, hogy jelenleg nincs gazdája a városnak, és el kell érni, hogy a település újra a takarosságáról és a rendezettségéről legyen híres.

„Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 2

Hangsúlyozta: most nem a Fideszről és Lázár Jánosról, hanem arról döntünk, hogy ki vezesse a várost és kik legyenek a képviselők öt éven keresztül. A választás tétje pedig az, hogy a béke és a fejlődés, vagy az elmúlt másfél évhez hasonlóan az örökös harc jellemezze a települést, illetve az, hogy helyreáll-e a kormány és a város közötti viszony.

– Ahhoz, hogy a józan többségünk meglegyen, mindenkinek el kell menni szavazni, és mindenkinek el kell vinnie magával legalább kettő embert. Fel kell emelkedni a fotelból és fel kell keresni a szavazófülkéket – összegzett a jelölt, aki ezután a Serház téren tartott fórumot.

„Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 9„Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 1  „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 6 „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 8  „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 10 „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 11 „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 12 „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 13 „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 14 „Fel kell emelkedni a fotelból vasárnap” – jubileumi fórumot tartott Grezsa 16

Fotó: Gémes Sándor