Cseri Tamás: most nem öt, hanem tíz-tizenötről évről döntünk 2

A vasárnapi választás tétje, hogy béke lesz, és fejlődik a város, vagy marad a harc – jelentette ki Cseri Tamás pénteken sajtótájékoztatón. A Fidesz-KNDP hódtói képviselőjelöltje út- és járdafelújításokat tervez, illetve új fákat ültetne a városrészben.

Hét választási fórumot tartott, és nap mint nap járta a körzetét a kampány során Cseri Tamás, aki 2010 óta Hódtó képviselője. A politikus október 13-án, azaz vasárnap a Fidesz-KDNP színeiben újra megméretteti magát.

Cseri Tamás: most nem öt, hanem tíz-tizenötről évről döntünk

Mint elmondta, elsősorban városüzemeltetési gondokkal fordultak hozzá a lakosok, akik rendszerint az utak és a járdák állapotára, valamint a közterületek és a játszóterek elhanyagoltságára panaszkodtak. A képviselőjelölt ezért ezekre a problémákra kiemelten figyelne a jövőben, például a Járható Vásárhely Program segítségével.

– Érdemes a fák állapotát is megvizsgálni, mivel sok már elöregedett és balesetveszélyessé vált a környéken. Az elkorhadtak helyére újakat kell ültetni, és új fasorok ültetését is tervezem – fejtette ki Cseri Tamás. Hozzátette, a felülvizsgálathoz az önkormányzatnak egy erre alkalmas műszert kell vásárolnia, amivel akár a város összes fáját ellenőrizhetik majd.

Cseri Tamás: most nem öt, hanem tíz-tizenötről évről döntünk 1

A kormánypárti politikus arról is beszélt, hogy mi a választás tétje. – A tét, hogy béke lesz, és fejlődik a város, vagy marad a harc. Mindenkinek el kell mennie szavazni, mert most nem öt, hanem tíz-tizenöt évről döntünk. Ugyanis, ha a városvezetés nem lesz képes megvalósítani a Modern Városok Programot, akkor az megreked, így nem egy-kettő, hanem akár tíz-húsz évünk is elveszhet – szögezte le a hódtói jelölt.

Fotó: Gémes Sándor