Strand, járdák, parkolás – újabb tervekkel gazdagodott Mucsi László

Folyamatosan kereste a lakosokkal a kapcsolatot az elmúlt hetekben Mucsi László, aki képviselőként számos problémát orvosolna a Kertvárosban. A Szeretem Vásárhelyt jelöltje többek között a strandon tapasztalható körülményeken, a járdák és a fák állapotán, illetve a bölcsőde és az óvoda körüli parkolás lehetőségein is javítana.

A kampány során szerzett tapasztalatairól számolt be csütörtökön sajtótájékoztatón Mucsi László, aki az elmúlt időszakban házról házra járta a Kertvárost, valamint utcafórumokon is várta az észrevételeket, javaslatokat.

– Az eredeti programomat ezek alapján kiegészítettem. Meglepően sokan jelezték, hogy rendezni kellene a strand állapotát, ugyanis a tisztaság, a bérletek kezelése és a nyitva tartás sem megfelelő – fejtette ki a képviselőjelölt, aki a Szeretem Vásárhelyt színeiben indul a vasárnapi választáson.

Hozzátette, felmerült a járdák állapota is, ugyanis vannak olyan szakaszok, amiket felül kell vizsgálni és mihamarabb ki kell javítani. – Több lakóközösség önerős járdaépítéssel megoldaná ezt, azonban például a Hóvirág utcán nincs mindenhol ingatlan az út szélén, ezért a városra hárul ez a feladat – mondta.

Nemrég egy vihar miatt egy hatalmas fa a Kertvárosi Katolikus Óvodára dőlt. Mucsi László szerint a körzetben sok fa már elöregedett és balesetveszélyessé vált, ezért ki kell cserélni azokat újakra.

Strand, járdák, parkolás – újabb tervekkel gazdagodott Mucsi László 1

A városrészben található bölcsőde és óvoda mellett folyamatosan parkolási gondokkal küzdenek a szülők. A képviselőjelölt ezt is rendezné: tanulmányterveket készíttetne és arra törekedne, hogy minél kevesebb zöldterület bevonásával lehessen ezt megoldani.

Mucsi László ezen kívül útfelújításokat és a megfelelő csapadékvíz elvezetést is fontosnak tartaná a Kertvárosban. – Legfőbb problémaként azonban mindenhol azt jelezték a lakosok, hogy szeretnék, ha a megosztottság és a háborús helyzet véget érne, hogy újra a békésség és az építő munka időszaka következzen a településen – húzta alá.