Daru Árpád ismét bizonyította: nem csak ígérget, cselekszik is 1

Az elmúlt két hétben 12 utcafórumot tartott Daru Árpád, a Szeretem Vásárhelyt belvárosi képviselője. A két hét alatt rengeteg jó tanácsot kapott, és kérések is érkeztek a jelölthöz. Árpád pedig nem csak ígérgetett, amiben tudott már a kampány ideje alatt segített.

Mindegyik fórumról elmondható, hogy jó hangulatban telt, és még azokkal is szót értett Daru Árpád, akikkel „nem ugyan azokon a viccen nevetnek”. A segítő szándék mindenkiben megvolt, és sok építő javaslat érkezett Árpádhoz. „Mind a 12 fórumomról elmondható, hogy minden lakót a saját mikrokörnyezete érdekli a leginkább” – fogalmazott a jelölt.

Az, hogy Daru Árpád nem csak ígérget, és nem csak a levegőbe beszél, az csütörtök reggel is bebizonyosodott. A Kaszap utca 4 szám alatt szerdán egy lakó arra panaszkodott, hogy az épület előtt már 2 éve éktelenkedik egy betonkupac. Még az Alföldvíz bontotta fel a járdát, a törmeléket pedig nem szállították el. Daru Árpád azonban pótolta a hiányosságot, hívott egy traktort, és egyik komája segítségével elszállították a betontömböket.

A két hét alatt a lakók olyan „apróságokra” hívták fel a figyelmemet, mint például a szeméthelyzet. Elmondták, hogy a szemétszállítás nem működik megfelelően Hódmezővásárhelyen, ezért ezen javítani kell a jövőben. Sokan panaszkodtak a patkány helyzetre is. Még emlékszem, hogy amikor még volt VTV, többször ki volt írva, hogy ne etessék a kóbor állatokat, hiszen a nekik szánt eledelt a patkányok eszik meg, és így gyorsabban szaporodnak. Az idegen szemétre is panaszkodtak. Terveink szerint zárható hulladékszigeteket hozunk létre, ahova csak egy adott közösség tudja levinni a hulladékot” – részletezte tapasztalatait Árpád.

Daru Árpád ismét bizonyította: nem csak ígérget, cselekszik is

A fórumokon felmerültek a képviselőjelölt programelemei is. Beszámolt az érdeklődőknek arról, hogy az Andrássy út 2-4-6 szám mögé egy süllyesztett garázst tervez, ami enyhíteni a parkolási problémákat. Közösségi tereket is kialakítana a jelölt, hogy kezdve a 0 éves kortól, egészen a 99 éves korig mindenki együtt tudjon szórakozni, kikapcsolódni.

Nagyon tanulságos volt a megszokottnál is többet beszélgetni az emberekkel. Sokat tanultam tőlük, és igyekszek meghálálni az eddig kapott bizalmat. Arra buzdítok mindenkit, hogy vasárnap menjen el szavazni, és amellé a jelölt mellé tegye az X-et, aki a legnagyobb fejlődést tudja elhozni a Belváros és Vásárhely életében” – zárta sajtótájékoztatóját a Szeretem Vásárhelyt belvárosi képviselőjelöltje, Daru Árpád.