„Békétlenségre épülő város nem fejlődik” – folytatta fórumait Grezsa István 2

„Ismeretlenek (és Kis Andrea alpolgármester asszony) azt terjesztik, hogy valakik a mi érdekünkben vagy egyenesen a mi megbízásunkból rongálják vagy leszedik Márki-Zay Péter plakátjait. Ebből egy szó sem igaz” – írja Grezsa István polgármesterjelölt a keddi közleményében, amit változtatás nélkül olvashatnak portálunkon.

“Újabb álhíreket terjesztenek ellenünk!

Rémhírek terjednek a városban, uszító hazugságok. Ne dőljünk be nekik és ne hagyjuk magunkat fölheccelni! Béke csak akkor lesz Vásárhelyen, ha a békétlenségnek még provokáció esetén sem engedünk teret.

Az álhírek természetesen engem és a csapatomat igyekeznek besározni. Ismeretlenek (és Kis Andrea alpolgármester asszony) azt terjesztik, hogy valakik a mi érdekünkben vagy egyenesen a mi megbízásunkból rongálják vagy leszedik Márk-Zay Péter plakátjait.

Ebből egy szó sem igaz.

Ezzel egyidejűleg az a vélekedés is terjed a városban, hogy valójában önrongálásról van szó: a plakátok letépését Márki-Zay polgármester úr hívei maguk követik el, ők fotózzák le és terjesztik a provokatív képeket, hogy a segítségükkel engem és a csapatomat lejárassák.

Remélem, hogy ez sem igaz.

Akárki is az értelmi szerzője, egy biztos: a plakátrongálásos álhír nem közelebb viszi a békéhez Vásárhelyet, csak még jobban eltávolítja tőle.

Ezért kell megállítani a terjedését most, a kiagyalóit és a terjesztőit pedig október 13-a után.

Vásárhely ennél színvonalasabb közéletet, felnőttekhez méltóbb viselkedést érdemel.

Grezsa István