Grezsa István elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára

A polgármesterjelöltet az ellentábor fokozódó, egyre dühösebb rágalomhadjárata és hazugságkampánya sem töri meg, sőt: megerősíti. Grezsa István békével, nyugalommal és szeretettel ajándékozhatja meg a megosztott, háborús várost október 14-étől.

Egymás után dudáltak és integettek a Jókai utcán elhaladó autókból a kedd délutáni napsütésben standoló polgármesterjelöltnek. Grezsa István mindenkinek barátsággal és mosolyogva köszönt, intett vissza. Mint ahogy kedvesen és szeretettel fogadta azokat is, akik épp arra sétáltak vagy a közeli boltban fordultak meg, és odaléptek hozzá egy kézszorításra, egy támogató szóra vagy akár néhány mondatot váltani személyes gondjaikról, vagy a várost fojtogató problémákról.

Érezhető, hogy a polgármesterjelölt elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára, akik világosan látják: a dolgok nem mehetnek úgy tovább, mint az utóbbi másfél esztendőben.

Grezsa István pedig állja sarat – minden értelemben. Hajnalban kel, egész nap úton van, járja a várost, igyekszik minél több embernek elmondani, hogy óriási tétje van az október 13-i választásnak. Hiszen ha a közösség jól dönt, akkor véget érhet az elmúlt másfél év háborúskodása és helyben topogása. Vásárhely újra békés, nyugodt város lehet, mely számára a stabilitás utat nyit a fejlődés felé. Ez valamennyiünk közös érdeke gyermekeink, unokáink jövőjét is szem előtt tartva.

És persze Grezsa esetében is érvényes, hogy nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. Hiszen az ellentábor napról napra fokozódó, egyre dühösebb rágalomhadjáratot és hazugságkampányt folytat ellene, hogy lejárassa. Ráadásul ami a legelképesztőbb: a mocskolódásban, a hazugságok terjesztésében a sajnos hitelesnek tűnő információk szerint éppen a másik tábor bizonyos jelöltjei járnak élen.

A polgármesterjelölt „fegyvere” viszont továbbra is a derű, a hit és a nyugodt erő. Valamint szilárd támasza: a család, a felesége.

Mint portálunknak elárulta, őt magát is meglepte, hogy élete párja személyes hangvételű támogató videóval segítette polgármester-jelölti kampányát; a felvétel komoly népszerűségnek örvend a közösségi oldalon. „Ha az életem egy város lenne, ott Kovács Ildikó az örökös polgármester” – erősítette meg.

Grezsa Istvánnal interjút is készítettünk a standolás közben, ezt holnap olvashatják majd.

Grezsa István elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára 1

Grezsa István elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára 2

Grezsa István elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára 3

Grezsa István elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára 4

Grezsa István elhozta a változás reményét a vásárhelyiek számára 5

Fotók: Gémes Sándor