A Szeged nyerte a dél-alföldi rangadót

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia Kóródi Nándor góljával 1-0-ra legyőzte a Békéscsabát a dél-alföldi rangadón a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában.

A hazaiak jól kezdtek, és több kihagyott lehetőség után a 19. percben Kóródi Nándor már bevette Ribánszki László kapuját. A szegediek továbbra is támadásban maradtak, de a szünet után feljött a Csaba, ám Takács János kiváló formában védett, illetve egy alkalommal a kapufa segítette ki Joao Janeiro együttesét. A Szeged-Csanád GA 2011 óta íródó története során először tudott győzni a Békéscsaba ellen; a kék-feketék ebben a bajnokságban zsinórban negyedik meccsüket nyerték meg.

A Szeged nyerte a dél-alföldi rangadót 1

Forrás: nso.hu

Képek: Gémes Sándor

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Békéscsaba

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...