A Hagymatikumban is a szaunázásé a főszerep a hétvégén

A makói fürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség Szaunázók hétvégéje programjához, amelynek nyitányán szombaton a 31 résztvevő fürdő egyszerre kezdte meg ugyanazt a szaunaprogramot.

Az országos szezonnyitó szauna programokat 2019. október 5-6. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók. A Szaunázók hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A tavaly indult kezdeményezéshez a Hagymatikum is csatlakozott, így szombat délután náluk is megkezdődött 16 órakor a különleges szaunaprogram.

– 13 perc 40 másodperces lesz a program, első körben egy édesnarancsot fogok feltenni a kályhára, ezután lesz egy erdei fenyő, a végén pedig egy japán mentát fogok – árulta el portálunknak Haluska Nóra. A szaunamester azt is elmondta, hogy ez a tevékenység amellett, hogy nagyon jó méregtelenítésre, össze is hozza a csapatot és kapcsolatok is épülnek.

Szaunaprogramokból pedig a mai napon sem lesz hiány, hiszen folytatódik a Szaunázók hétvégéje:

A Hagymatikumban is a szaunázásé a főszerep a hétvégén 1

Forrás: makohirado.hu