Grezsa István

Személyes, emberi oldaláról mutatkozik be a Hír TV Őszintén című műsorában Hódmezővásárhely polgármesterjelöltje, aki őszintén és szeretettel mesél a városhoz fűződő viszonyáról, családjáról, egykori iskolájáról, munkahelyéről, és elárulja, hogyan temetné be egyszer és mindenkorra a várost kettéválasztó lövészárkokat, ha bizalmat kap október 13-án.

Egy hely, ahol több kerékpár van, mint ahányan lakják: múltról, a jelenlegi helyzetről és a jövőbeni tervekről vallott Grezsa István, Hódmezővásárhely polgármesterjelöltje a Hír TV az Őszintén című műsor október 4-i adásában.

A beszélgetés egy kellemetlen ténnyel, a városban eluralkodott ellenségeskedéssel kezdődik. Kiderül: az áldatlan állapotok oka Grezsa doktor szerint a közélet ellaposodása és a silány közbeszéd, ami jelenleg is folyik a városban. A tavaly február óta eltelt időszak mérhetetlenül nagy és mély lövészárkokat ásott a városban más-más véleményen lévő emberek között. A mit csinálna máshogy, ha október 13-án bizalmat szavazna neki a város kérdésre rövid és tömör a válasz: MINDENT! Fontos lenne a béketeremtés, ahogy fogalmaz: lehet úgy politizálni, hogy az ember mindenki polgármestere legyen. Nem célja a konfrontáció, inkább a kompromisszumot keresi.

A műsor második részében Grezsa István megmutatja egykori munkahelyét, a városi kórházat, ahol belgyógyászként kezdte pályáját és egykori gimnáziumát is. Kiderül, hogy mi volt a kedvenc kötete egykor és most! Emellett őszintén és szeretettel mesél Antall József egykori miniszterelnökhöz fűződő barátságáról is. Szó esik a városi fejlesztésekről, terveiről és arról az ötletéről, hogyan lehetne itthon tartani vagy visszacsábítani a fiatalokat.

Tekintse meg a Hír TV videóját!