Bán Csaba is Rapcsák Katalint ajánlja a hármas választókerület képviselőjének

Bán Csaba, a hódmezővásárhelyi Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze is határozottan állítja, hogy Grezsa István polgármesterjelölt, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület képviselőjelöltjei, valamint a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei képesek arra, hogy a város egy újra jól, és békésen működő település legyen.

Éppen ezért az alább megtekinthető videóban, amelyet Rapcsák Katalin, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület képviselőjelöltje osztott meg közösségi felületén, kihangsúlyozta, hogy az olyan oktatási intézmények, mint például az Aranyossy Ágoston Általános Iskola és óvoda, csak és kizárólag úgy képesek egyre feljebb és feljebb jutni, ha támogatásban részesülnek, nem csupán ön, hanem központi erők által is.

Így aztán azt reméli, hogy október 13-án Hódmezővásárhely lakosai jól döntenek és olyan vezetőt illetve képviselőket választanak, akik képesek ezen támogatások biztosítására.

Emellett kijelentette, a tabáni városrész képviselőjelöltje, Rapcsák Katalin minden bizonnyal egy remek választás lenne a cél elérésére.