Romkocsmát Vásárhelyre! – Új szórakozóhelyet ígér a fiataloknak Grezsa István

A nagyállomás melletti egykori szórakozóhelyet újítaná fel a polgármesterjelölt, hogy a helyi rockzenekaroknak állandó fellépési helyszínt biztosítson.

Mint arról beszámoltunk: hatalmas közlekedésfejlesztési programot hirdetett meg a napokban Grezsa István, aki azt is kijelentette: a tram-train beruházás kapcsán szeretné elérni, hogy a nagyállomás épületét a kormány támogatásával teljes mértékben korszerűsítsék.

– Emellett az állomás melletti egykori szórakozóhelyet szeretném felújított állapotban romkocsmaként újranyitni – ismertette a polgármesterjelölt, aki szerint jogosan panaszkodnak a fiatalok arra, hogy nincs a városban klubszerű élet és nincs kellő szórakozási lehetőség.

Az új helyen a vásárhelyi rockegyüttesek rendszeresen felléphetnének az érdeklődők előtt.

Hatalmas közlekedésfejlesztési programmal állt elő Grezsa István 3

Grezsa Istvánnak nem ez az első ígérete, amivel a fiatalokhoz szól. A nemrég elindult Elektromos Roller Program  már nagy népszerűségnek örvend, ugyanis egy hét alatt több mint százan próbálták ki a környezetbarát járműveket. Sőt, nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek is kedvet kaptak hozzá, hogy a rollerekre pattanjanak, így bebizonyosodott, hogy ez akár nekik is egy kedvező közlekedési eszköz lehet.

Borítókép: Illusztráció (pixabay.com)