Márki-Zay a hűség városában 1

Nagy a jövés-menés Sopronban: Angela Merkel és Orbán Viktor után két ellenzéki miniszterelnök-jelölt látogat a nyugat-magyarországi településre.

Ha ma véletlenül Sopronban jár a kedves olvasó, akkor egyrészt nagyon, de nagyon örülhet, mert sokkal kellemesebb, nyáriasabb időjárásnak örvendhet, mint itt, a Dél-Alföldön, másrészt találkozhat a polgármesterrel. No, nem – csak – az ottani elöljáróval, hanem Márki-Zay Péterrel, Hódmezővásárhely városvezetőjével!

Márki-Zay – aki minden bizonnyal már korán útnak indul(t) a hosszú túrára – 16 órai kezdettel „Élet a Fidesz után!” mottóval a hangzatos nevű Fegyvertár utcában Bod Péter Ákos korábbi ipari és kereskedelmi miniszter, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke, valamint a soproni ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje, Varga Norbert társaságában vált kormányt, illetve készül fel az Orbán Viktor és a Fidesz utáni Magyarország építésére.

A soproniak minden bizonnyal csak kapkodják a fejüket: néhány hete Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor magyar miniszterelnök látogatott a hűség városába, ezúttal pedig két ellenzéki miniszterelnök-jelölt nagyívű országvízióját ismerhetik majd meg.

Márki-Zay a hűség városában