Szerkesztőségünk is kipróbálta az elektromos rollereket! 2

Már napok óta játszadoztunk a gondolattal, hogy kipróbáljuk az elektromos rollereket Vásárhelyen. Rengeteg jó tapasztalatot hallottunk már, és végül úgy döntöttünk, hogy mi is kerülünk egyet.

Tegnap Nagy Benjámint kifaggattuk, hogy hogyan is kell használni a járműveket, és hogy miként lehet vele biztonságosan közlekedni. Az Elektromos Roller Program reklámarca megnyugtatott minket, így nekivágtunk a túránknak.

Szerkesztőségünk is kipróbálta az elektromos rollereket 3

Nem állítjuk, hogy nem volt meg bennünk a vágy, hogy száguldozzunk, de maradtunk a tudatos közlekedésnél, és minden szabályt betartottunk. Az élmény pedig óriási volt. A lábbal hajtós rollert már próbáltuk, főleg gyerekkorunkban, de ezeknek az elektromosoknak van egy romantikus bája.

Ha az ember siet valahova, akkor egyértelműen jó döntés, ha ilyen szerkezettel szeli a kilométereket, hiszen gyorsabb, mint egy kerékpár, és környezetbarátabb, mint egy autó. Azonban azoknak is csak ajánlani tudjuk, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak. Egy pár kör az elektromos rollerekkel a városban, és már ki is tisztul az elme a friss levegőn.

Szerkesztőségünk is kipróbálta az elektromos rollereket 4

Az eszközöket ingyenesen lehet bérelni Grezsa István választási irodájában, a Szent Antal utca 15. szám alatt.