Megnyitotta kapuit a Partszakasz kiállítása

Hétfő délután megnyitotta kapuit a Partszakasz Művészeti Egyesület kiállítása a Németh László Városi Könyvtárban.

A Partszakasz Művészeti Egyesületnek egy éve volt látható az első kiállítása a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Azóta jártak már Makón, Orosházán, és most visszatértek Hódmezővásárhelyre. Kis-Gyöngyösi Ildikó, az egyesület alapító tagja, elnökhelyettese elmondta, hogy a jövőben szeretnék a műveiket az ország minden pontjára elvinni, és egyre nagyobb tárlatokban gondolkoznak.

Megnyitotta kapuit a Partszakasz kiállítása 1

A vásárhelyi kiállításon olajfestményeket, táblaképeket, pasztell grafikákat, akvarelleket, grafikákat és szobrokat láthatnak az érdeklődők. Az egyesület tagjai igen termékenyek, és rengeteg művet alkottak már. A hely szűkössége miatt azonban csak 3-3 alkotást hozhattak a művészek a könyvtárba.

„Nagyon örülünk neki, hogy sok pozitív visszajelzés érkezett már a műveinkre. Mikor itt a könyvtárban csomagoltuk kifele az alkotásokat, jöttek ide hozzánk, hogy meg lehet-e már nézni őket. Mindenkitől dicséretet kaptunk, mondták, hogy milyen szépek a művek, és mennyire közvetlenek az alkotások” – nyilatkozta Kis-Gyöngyösi Ildikó.

Megnyitotta kapuit a Partszakasz kiállítása 2

A tárlatot szeptember 27-ig lehet megtekinteni a Németh László Városi Könyvtárban, Hódmezővásárhelyen.

Megnyitotta kapuit a Partszakasz kiállítása 3

Megnyitotta kapuit a Partszakasz kiállítása 4

Megnyitotta kapuit a Partszakasz kiállítása 5