Panaszládánk alapján dolgozik a vásárhelyi önkormányzat?

Úgy tűnik, jó hatással van az önkormányzatra, ha olvasói panaszok alapján megírjuk, hol burjánzik gaz, és hol áll hegyekben a szemét Vásárhelyen, ugyanis az ilyen cikkeink után rendszerint hamar intézkedik a város az adott területen. A héten erre több példa is volt.

Hetek óta kint van az utcán egy kanapé Vásárhelyen címmel közöltünk cikket hétfőn, amikor arról számoltunk be: egy ágy félig a járdán és félig az út szélén hever a Bethlen utcán.

Amint ezt megírtuk, az érdekes sorsú bútor napokon belül eltűnt onnan. Bár ezt nem biztos, hogy az önkormányzatnak köszönhetjük, mindenesetre benne van a pakliban, ugyanis a polgármester keddi fórumán szó esett róla.

Előtte:

Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 26

Utána:

Panaszládánk alapján dolgozik a vásárhelyi önkormányzat? 2

A Rudnay utcai gazról szerda reggel számoltunk be, ami után csodák csodájára hamar helyreállt a rend a területen.

Előtte:

Panaszláda: gaz éktelenkedik a Rudnay és az Észak utcán 2

Utána:

Panaszládánk alapján dolgozik a vásárhelyi önkormányzat? 1

Nagy port kavart csütörtökön a Lévai utcai Bangó-kút kálváriája is. Amint kijelentettük, hogy a műemlék környéke elhanyagolt és szemetes, másnap nagy hirtelen közfoglalkoztatottak tevékenykedtek ott.

Előtte:

Egy kút kálváriája: csak addig volt érdekes, míg pózolni kellett vele 4

Utána:

Cikkünk után rendbe tették a Bangó-kút környékét

Ezenkívül a brutálisan elhanyagolt Erzsébeti útról, Erzsébeti Olvasókörről, szemetes vajháti buszmegállóról, megggörbült kertvárosi járdáról és benőtt közlekedési táblákról is tájékoztattuk olvasóinkat. Bízunk benne, hogy ezeken a helyeken is hamarosan megoldódik a probléma.

Valamint reméljük, hogy Panaszládánkkal a jövőben is tudunk segíteni a vásárhelyieken.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!