A Szabadság téren élők maguk szedik össze a falevelet 6

Többek között ez is kiderült szombaton, amikor Walterné Böngyik Terézia az aláírásgyűjtése közben meghallgatta a Szabadság téri lakosok panaszait, észrevételeit. A Szeretem Vásárhelyt csúcsi képviselőjelöltje folyamatosan tartja a kapcsolatot a választókörzetében élőkkel.

Walterné Böngyik Terézia már összegyűjtötte az indulásához szükséges aláírásokat, azonban azóta is arra törekszik, hogy minél több emberrel beszélgessen Csúcsban. A Szeretem Vásárhelyt jelöltje szombat délelőtt a Szabadság téren járt.

A Szabadság téren élők maguk szedik össze a falevelet

A nap folyamán többen szociális problémákkal fordultak a képviselőjelölthöz, illetve akadt olyan is, aki amiatt panaszkodott, hogy nagy a megosztottság és rossz a közhangulat a városban. Emellett szóba került a közterületek elhanyagoltsága, ami kapcsán számos lakos úgy véli, ezek gondozása nem az ő feladatuk, hanem az önkormányzaté: vagyis a város felelőssége lenne a fűnyírás, a gazirtás, a kátyúzás, a játszóterek, a parkok, a padok rendben tartása. E téren pedig komoly működési hiányosságokat tapasztalnak a városvezetés részéről, mely szerintük nem figyel oda kellőképpen a vásárhelyi ügyekre.

Egy környékbeli Walterné Böngyik Teréziának megjegyezte: a Szabadság téren ők maguk gyűjtik össze a faleveleket, és ők is viszik el onnan, ugyanis ha ők ezt nem teszik meg, akkor más sem. Ez az utóbbi hónapokban van így, előtte korábban soha nem tapasztaltak hasonlót.

A Szabadság téren élők maguk szedik össze a falevelet 2

Voltak, akik köszönetet mondtak a szociális bérlakásokban élők közül azért, hogy az önkormányzat az elmúlt években felújította az ingatlanokat, és remélik, a jövőben is folytatódik majd a lakóhelyük korszerűsítése.

A Szabadság téren élők maguk szedik össze a falevelet 7

Walterné Böngyik Terézia elmondta, megválasztása esetén minden problémát igyekszik orvosolni, ami felmerül a városrészben.

A Szabadság téren élők maguk szedik össze a falevelet 8