Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 8

Csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak ajánljuk a következő képsorozatot.

Az Erzsébeti út melletti áldatlan állapotokról már többször írtunk, de úgy tűnik, továbbra sem javul a helyzet. Sajnos ahogy a város számos pontján, itt is tort ül az igénytelenség, a gondozatlanság, vagyis a szemét és a gaz az úr: nem véletlenül vélik úgy az itt élők, Vásárhely még soha nem volt ennyire elhanyagolt és gazdátlan, mint most.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk azokat a képeket, amiket a szerkesztőségünkbe a környékről özönlő olvasói panaszok nyomába eredve munkatársunk a város határában, a gyáraknál készített az elmúlt napokban!

Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 1 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 5Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 2Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 6Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 3 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 11Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 4   Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 7 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 9 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 10  Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 12 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 13 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 14 Szinte biztos, hogy nem látott mostanában annyi szemetet, mint amennyi az Erzsébeti úton van 15

Reméljük, az illetékesek most már intézkednek, mert ez tényleg tarthatatlan. Bár a település minden táján hasonló gondokra panaszkodnak olvasóink.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!