Nagy a bizalom Mucsi László iránt 1

Napról napra egyre többen támogatják Mucsi Lászlót, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület kertvárosi képviselőjelöltjét. Nem hiába, Mucsi a város és a városrész minden egyes tégláját ismeri.

Csütörtök délután a Kodály Zoltán és a Hóvirág utcán gyűjtötte a támogató aláírásokat Mucsi László. A Kertváros ezen része tömbházas övezet, így itt fokozottabban érvényesül a lakók összetartása, a közösségek ereje. Az aláírásgyűjtés során ez be is bizonyosodott, egy-egy házban a lakók pontosan ismerték az ott élőket.

Nagy a bizalom Mucsi László iránt 2

A képviselőjelölt a lépcsőházakat járva pozitív fogadtatásban részesült, a lakók többsége támogatta őt aláírásával. Többen a lakásukba is beinvitálták Mucsit, hogy egy kicsit beszélgessenek a jelölttel. Egy úr elmondta, hogy már 40 éve lakik a Kertvárosban, és nagyon örül neki, hogy a korábban 27 éven át a városfejlesztési irodát sikeresen és hatékonyan vezető Mucsi László megméretteti magát a választásokon. Biztos benne, hogy az az ember, aki gyakorlatilag felépítette Vásárhelyt, és „ennyi évet közmegelégedésre húzott le a hivatalban”, fel tudja virágoztatni a Kertvárost is.

Nagy a bizalom Mucsi László iránt 3

Egy hölgy, aki 1980 óta él a város ezen területén, elmondta, nagyon szeret a Kertvárosban lakni. Jelenlegi lakásába 3 és fél éve költözött. Imádja a környéket, azonban „most semmi nem olyan, mint volt”. Úgy látja, hogy semmi sincs elintézve, nem érzi, hogy pörögne és működne a város. „Nem érzem, hogy velünk foglalkoznak. Mindig minden más előrébb való, mint mi, a város lakói. Változás kell Vásárhely vezetésében!” – fogalmazott a hölgy.

Nagy a bizalom Mucsi László iránt 5

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a kormánypártok közös jelöltjét a jövő generációja is támogatja. Mivel a Kertvárosban is egyre több a fiatal, ezért fontos, hogy Mucsi László velük is megtalálja a hangot, ami a jelek szerint sikerült is. Az egyik lakó elmondta, hogy nagyon szereti a közösséget, jól kijönnek a szomszédokkal. Lassan 3 éve laknak ebben a városrészben, és továbbra is azt szeretnék, ha fejlődne a város.

Nagy a bizalom Mucsi László iránt

A képviselőjelölt pozitívan értékelte a csütörtöki napot, ám hozzátette, sok munka van még hátra. Köztudott, hogy ebben a városrészben a járdák állapota nem túl rózsás (lásd friss olvasói panaszunkat a Medgyessy Ferenc utcáról! – a szerk.), ami érthető is, hiszen a ’70-es évek végében, a ’80-as évek elején épültek.

„Amennyiben a választók megtisztelnek bizalmukkal október 13-án, az egyik legfontosabb feladatom az lesz, hogy beindítsak egy járdafelújítási programot” – összegzett Mucsi László.