Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 7

A település több részéről is érkeztek szerkesztőségünkhöz olvasói képek, amik szerint soha ennyire szemetes és elhanyagolt nem volt még a város, mint most. A vásárhelyiek érezhetően egyre dühösebbek az önkormányzat tétlensége miatt.

Jókai-Szent László utca kereszteződés:

Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 1 Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 2 Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 4 Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 3

Zrínyi utca vége:

Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 5

Szemetes a város! – Újabb fotók az elhanyagolt Vásárhelyről 6

Habár még csak kedd van, nem ez az első eset a héten, hogy olvasói panaszról számolunk be. Hétfőn a Rigó utcai hiányos padról és el nem szállított zöldhulladékról írtunk, erről bővebben ITT olvashat.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!