A Mi Hazánk is indít képviselőjelölteket Vásárhelyen! 1

A párt helyi szervezete a város összes körzetében indít képviselőjelöltet. Balog Norbert elnök levelét változatlanul olvashatja. 

„Tiszteletem Vásárhely Összes Polgárának!

Örömmel tájékoztatom a lakosságot, barátainkat, támogatóinkat, hogy majd egy héttel a leadási határidő előtt minden választó kerületben sikerült leadnunk az induláshoz szükséges kellő számú ajánlást. Volt ahol pár nap alatt összejött, volt ahol kicsit lassabban tudtunk eljutni Önökhöz. Külön megköszönném azt a sok megkeresést, ami felénk érkezett. Sajnos nem tudtunk mindenkihez elmenni és nem volt időnk mindig hosszan kifejteni céljainkat, terveinket, de ígérjük, a kampány során próbálunk minden megkeresésnek eleget tenni és próbálunk minden kérdést megválaszolni. Köszönöm a feleségemnek, képviselőimnek, barátaimnak, magyar testvéreimnek a segítséget. Lássuk be, ez az érdem elsősorban a vásárhelyi lakosságé, másodsorban a miénk. Mondhat bárki bárkire bármit, például: szűken látó kormánypárti lakos, vagy szűk látókörű MMM hívő, de ajánlóink száma is az ellentétét bizonyítja az előítéletnek és igazolás arra, hogy az igaz nemzeti gondolkodásmód igenis a Vásárhelyiek sajátja. A kampányidőszak alatt is folyamatosan nyitva lesz a fülünk az Önök kérdéseire. Egyre többen úgy gondolják, hogy a mi nézeteink, elveink, nemzetben gondolkodó jelöltjeink igenis oda valóak az önkormányzat képviselőinek asztalához, a torony alá. Minden képviselőnk nevében mondhatom, köszönjük a bizalmat Hódmezővásárhelynek. Ugyanezzel az erővel, fogjuk az önök akaratát foganatosítani a Kossuth tér 1. szám alatt. Akik kételkednek bennünk, esetleg nem értik politikánkat, bátran keressenek minket! Bárki a Mi Hazánk Mozgalomból áll a rendelkezésükre, hogy megértessék, miért ezt a fajta politikát folytatjuk és mik a mi terveink, elveink. Forduljon hozzánk bizalommal mindenki, akár kormánypárti, akár ellenzéki vagy politikailag semleges nézetei is vannak. Nekünk az számít, hogy városunk nyerjen velünk a jövőben.

Magyarország és Hódmezővásárhely érdekeit, soha nem ütköztetnénk a sajátunkkal, mert számunkra egyértelmű mi az első. Nekünk, nemzetieknek a szűkebb hazánk Vásárhely az első. Nem kívánunk nagy politikát folytatni a városunkban, sem spekulálni, költségvetési szerencsejátékot játszani a köz pénzével. Mi nem Soros György emberei és nem a Fidesz náci tagozata vagyunk! Az USA elnökének meghívását előre visszautasítjuk, mivel jelenleg Hódmezővásárhely és az Egyesült Államok között nincs semmilyen érdekegyezés. Azért indultunk, mert pusztán megelégeltük a tarthatatlan állapototokat közösségünkben. Azt, hogy az igaz nemzeti erők képviselet nélkül maradtak. A város önöknek kell, hogy élhető legyen, nem a politikusaiknak. Nem egy – két hatalomtól bódult ember politikai háborús övezetének alkották alapító atyáink a nagy múltú városunkat. Próbálunk nem leereszkedni arra a szintre, ami most szeretett városunkban zajlik, de sajnos néha muszáj lesz véleményt nyilvánítanom az eddigi városi helyzetről ahhoz, hogy megértsék a polgárok miben más a mi politikánk. Virágoztassuk fel Vásárhelyet, ne csak magunknak, hanem az eljövendő generációknak!

 Az Önök szavazatával, mi szolgálni fogjuk Hódmezővásárhely lakosságát és megtartjuk annak a nemzeti fellegvárnak, ami volt hosszú időkön keresztül.

Tisztelettel: Balog Norbert

Mi Hazánk Mozgalom, alapszervezeti elnök

Hódmezővásárhely”