Kisgyermekes családok is szívesen fogadják Galambos Kornélnét 7

A Lőrinc pap és a Nyárfa utcán folytatta a támogatói aláírásgyűjtést hétfő délután a Fidesz béke-telepi képviselőjelöltje, akit ez alkalommal is több lakos biztosított a támogatásáról. Fiatalok és idősek egyaránt örültek annak, hogy becsöngetett hozzájuk Galambos Kornélné D. Szabó Katalin, aki egyébként már összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat.

„Nagyon szurkolok, szeretném, ha a változás győzne” – fogadta hétfői aláírásgyűjtése során az első hölgy Galambos Kornélné D. Szabó Katalint, aki a Fidesz színeiben a 4-es választókörzetben, azaz a Béke-telepen indul.

Kisgyermekes családok is szívesen fogadják Galambos Kornélnét

„Sok játszótéren derékig ér a gaz. Legalább a gyerekek érdekében lenyírhatná a város” – érkezett az észrevétel a képviselőjelölthöz, akinek az egyik környékbeli azt is elmondta: „új lendületre van szüksége a településnek a fejlődéshez”.

Kisgyermekes családok is szívesen fogadják Galambos Kornélnét 11

Legközelebb egy kisgyermekes család nyitott ajtót. Mint megtudtuk, Pest megyéből mintegy másfél éve költöztek a Lőrinc pap utcába, és úgy érzik, lassabban haladnak a dolgok, mint amit a kezdetekkor tapasztaltak. „Sokan azt sem értékelik, hogy a városban van egy kórház, pedig így nem kell azonnal másik településre menni, ha baj van” – mondta a családfő, Péter. Észrevétele is bizonyítja, mennyire fontos a helyi közösség életében a kórház, melyre az utóbbi szűk két évben nemtelen támadások sorozatát zúdította a város jelenlegi vezetése…

Kisgyermekes családok is szívesen fogadják Galambos Kornélnét 10

Ezt követően is több helyen támogatták aláírásukkal a képviselőjelöltet, akit biztosítottak: október 13-án rá szavaznak majd. Mindeközben szó esett arról, hogy békére lenne szükség a városban, illetve rengetegen panaszkodtak arról is, hogy elhanyagoltak, gondozatlanok a közterületek. Egyértelműen látszik az is, a vásárhelyiek nemcsak dühösek az áldatlan állapotok miatt, de nem fogadják el, hogy a városvezetés másra mutogat, azaz le akarja magáról rázni a felelősséget az elmaradozó fűnyírás, kátyúzás miatt.

Kisgyermekes családok is szívesen fogadják Galambos Kornélnét 6

Galambos Kornélné D. Szabó Katalin ismertette, megválasztása esetén minden béke-telepi érdekeit képviselné, és több terve is van arra, hogy mivel tenné jobbá a körzetét. Kiemelte, hogy mivel sok helyen hiányzik az utcanévtábla, ezért arra törekedne, hogy a városrészben minden ház kapjon egyet, amivel többek között a mentők munkáját is megkönnyítenék. Emellett nagy hangsúlyt fektetne a köztéri kutak és a fák gondozására, illetve a fiatalok szórakozási lehetőségeire.

– Sok a lakatlan ingatlan errefelé, ezek hasznosítását is meg kellene oldanunk – tette hozzá a képviselőjelölt, aki legközelebb kedden 16 és 18 óra között, a Béke-telepi ABC-nél gyűjti az aláírásokat.

Kisgyermekes családok is szívesen fogadják Galambos Kornélnét 9