Szeretem Vásárhelyt

Az iskolakezdéshez kapcsolódó közlekedésbiztonsági akció keretében az egyesület aktivistái, önkéntesei a diákokat segítik a forgalmas utakon való biztonságos átkelésben.

Hétfőn a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolánál indult az idei akció: a Szeretem Vásárhelyt munkatársai vidám és meglehetősen barátságos tigris bőrébe bújva segítették át az iskolásokat a zebrán. Kedden a Szent István és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolánál folytatódott a program – írta Facebook-oldalán az egyesület.

Ami a tanév első hetének folytatását illeti, szerdán a Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskolánál lesz látható a tigris, csütörtökön a Klauzál Gábor Általános Iskola Nádor utcai tagintézményénél, majd pénteken a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolánál jelennek meg az önkéntesek.

Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt alapítója korábban úgy fogalmazott: úgy az autósok, mint a kerékpárral közlekedők, illetve a gyalogosok figyelmét is arra szeretnék felhívni az első iskolai napokban, hogy kiemelten fontos az óvatos, figyelmes közlekedés az oktatási intézmények területén.

Szeretem Vásárhelyt