Baranyában jártak a vásárhelyi kézis lányok

A Kozármisleny vendégeként folytatta a felkészülést a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club felnőtt csapata az elmúlt hétvégén. Dankó Ervin tanítványai a hazai csapat mellett a szintén NB I/B-re készülő Pénzügyőr SE-vel is megmérkőztek.

Az osztálykülönbség mindkét találkozón kijött a csapatok között, ugyanakkor a Kozármisleny ellen a vereség ellenére i, voltak jó periódusai a vásárhelyieknek. A vezetőedző a Rádió 7-nek elmondta, hogy ennek ellenére vannak játékelemek, amelyekben még fejlődni kell az elkövetkezendő hetekben.

„Egyrészről kicsit keserű a tapasztalat, hiszen két olyan erős NB I/B-s ellenféllel játszottunk, akik izomtömegben, akár magasság oldalon, de dinamika terén is jobbak, mint mi. Nekünk ehhez nagyon nehéz alkalmazkodni, úgy hogy győzelmi esélyeink egyik mérkőzésen sem voltak. A Kozármisleny ellen viszont volt egy-egy jó periódusunk, így elégedetlen nem vagyok. Arra mindenképpen rámutatott ez a torna is, hogy játékban, az egymással való kapcsolatokban, azért még mindig dolgoznunk kell. A négy új játékos érkezése miatt abba talán még mindig egy kicsit hátrányban vagyunk, azzal viszont semmiképpen nem vagyok elégedett” – fogalmazott a tréner.

Forrás: radio7.hu
Fotó: oldalvonal.hu archív