Grezsa István elindul Vásárhely polgármesteri címéért 1

A polgármesterjelölt Gulyás Gergellyel találkozott hétfőn Budapesten, hogy áttekintsék, milyen fejlesztési lehetőségek előtt állhat Vásárhely az elkövetkezendő öt évben. Mint elhangzott: a város az elmúlt másfél évben annyi mindent elmulasztott, hogy azt csak sok munkával lehet helyrehozni.

Nagyon jó hangulatú és támogató tárgyalást folytattam a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel. Két dolgot tekintettünk át: először is azt, hogy milyen fejlesztések előtt állhat a város a következő őt évben, illetve azt, hogy az elmúlt másfél évben melyek azok a beruházások, amelyek el sem indultak, holott a lehetőség megvolt rájuk – számolt be a Gulyás Gergellyel folytatott találkozóról a Rádió 7-nek Grezsa István.

Hozzátette, október után jelentős mértékű előrelépés előtt áll a település akkor, ha képesek vagyunk azt a politikai békét megteremteni, ami nélkülözhetetlen a fejlődéshez.

A polgármesterjelöltet a tárgyalás megerősítette abban, hogy

túl kell lépni az elmúlt másfél év vitáin, ugyanis annyi lehetőséget veszített el Vásárhely és közössége, hogy az csak sok munkával hozható helyre.

– A Miniszterelnökség civakodó városnak látja most Vásárhelyt. Mivel a Modern Városok Programból lényegében semmi nem valósult meg, ezért a kormány szeretné a várossal a korábban fennálló szövetséget megújítani. Ehhez azonban meg kell teremteni azt a nyugalmat és együttműködést, ami a társadalmi békén alakul

– ismertette Grezsa István.

Fotó: Archív