Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 7

A polgármesterjelölttől és a segítőitől egy-egy szál virágot vehettek át az édesanyák a vásárhelyi általános iskoláknál hétfő reggel, hogy köszönetet mondjanak nekik a becsengetés kapcsán.

– Nemcsak a diákoknak, hanem a szülőknek, különösen az édesanyáknak is a legizgalmasabb napok egyikének számít az iskolakezdés. Nekem már felnőtt gyermekeim vannak, de jól emlékszem, mennyi munkával járt a családomnak és a feleségemnek a beiskolázás – mondta Grezsa István, aki szerint ezért a hölgyek azok, akik a leginkább megérdemlik, hogy köszönetet mondjanak nekik a felkészülés miatt.

Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 9

A polgármesterjelölt a Kertvárosi Katolikus Általános Iskolánál adott át egy-egy szál virágot az oda érkező anyáknak, míg a segítői a város többi általános iskolájánál voltak jelen.

Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 24

A virágok mellé üzenetet is csatoltak, melynek címe: „Többet szívvel, mint erővel”. Grezsa István úgy véli, hogy ez a mondat az élet minden területére igaz, és reméli, hogy ez az október 13-ig hátralévő időben is értelmezhető válik.

Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 8

Soós Enikő személyesen a politikustól vehette át a gerberát, és nagyon örült a figyelmességnek. Mint elmondta, határozott, művelt, következetes és tapasztalt embernek tartja a polgármesterjelöltet, így reméli, hogy ő nyer a választáson. – Személyesen is ismerem, még régen a páciense voltam. Úgy gondolom, alkalmas lenne a város vezetésére – fogalmazott a hölgy.

Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 25Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 22  Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 10

Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 15 Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 16 Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 17 Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 18 Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 19 Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 20 Virággal kedveskedett Grezsa István az édesanyáknak tanévkezdéskor 21