Grezsa: minden sikeres iskolakezdés mögött egy fáradt édesanya áll

A polgármesterjelölt köszönetet mondott a vásárhelyi anyukáknak az elmúlt hetek áldozatos munkájáért, amit annak érdekében végeztek, hogy csemetéik ma biztonságban, nyugalomban és jó kedvvel vághassanak neki az új tanévnek. Miért ne lehetne Hódmezővásárhely az édesanyák városa? – ismertette legújabb kezdeményezését.

„Minden sikeres iskolakezdés mögött egy fáradt édesanya áll. Köszönet a vásárhelyi anyukáknak az elmúlt hetek sok-sok munkájáért, áldozatáért! Polgármesterként olyan Vásárhelyért dolgozom majd, amely a családoknak nemcsak a tanév kezdetén, hanem egész évben segítséget nyújt” – írta közösségi oldalán Grezsa István polgármesterjelölt, aki videóval köszöntötte az iskolakezdő vásárhelyi diákokat és szüleiket.

Mint kifejtette, az elsősöket mindenhol külön köszöntik, de legalább ekkora figyelmet érdemelnek az őket útnak indító szülők is. Grezsa István egyúttal felvetette: a település példát mutathatna a tekintetben, hogy kiemelten odafigyel az anyukákra. „Miért ne lehetne Hódmezővásárhely az édesanyák városa?” – ismertette ötletét.