Megkezdődött a falunap Székkutason!

Kezdetét vette a VI. Főtéri Falunap Székkutason, ahol három napon keresztül várják programokkal a szórakozni vágyókat. A ma esti sztárvendég Nagy Feró és a Beatrice lesz, szombaton pedig Korda György és Balázs Klári, valamint az Irie Maffia lép fel. Tűzijáték és lovasnap is lesz a hétvége során.

A péntek délutáni megnyitón Szél István elmondta, immár hatodik alkalommal szervezik meg a falunapot. A polgármester jó szórakozást kívánt a megjelenteknek, majd megköszönte a szervezők áldozatos munkáját.

Megkezdődött a falunap Székkutason! 4

A rendezvényre a község testvértelepüléséről, a romániai Révről is érkeztek vendégek. Hasas János, a határon túli falu alpolgármestere megemlítette, a múlt heti Európai Pikniknek ők adtak otthont, és a 8 ország és 17 település között Székkutas is képviseltette magát. (Mint megírtuk, a kutasiak 13 csapat közül az elsők lettek az ottani főzőversenyen, ennek részleteit ITT olvashatja.)

Megkezdődött a falunap Székkutason! 2

Ezt követően Rostás Péter alpolgármester köszöntötte a résztvevőket.

Megkezdődött a falunap Székkutason! 3

A délután folyamán Sulyok Emese verseskötet bemutatóját, Anita Szilágyi O’Driscoll és Borsodi Helga fotókiállításának megnyitóját, valamint a Székkutasi Olvasókör Kézimunka Szakkörének tematikus kiállításának megnyitóját is megtartották a Murgács Kálmán Művelődési Házban.

Az intézmény előtt felállított színpadon pedig a Székkutasi Nyugdíjas Klub szórakoztatta a közönséget, majd este 8 órától Nagy Feró és a Beatrice koncertezik. Ezután a Gazsó&Szűcs Duó biztosítja a jó hangulatot.

Megkezdődött a falunap Székkutason! 1

Képek: Gémes Sándor

Székkutasi falunap – megnyitó

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Programok:

Ma kezdődik a Főtéri Falunap Székkutason