Grezsa István

A polgármesterjelölt városfejlesztési ötleteket is merít az emberekkel való párbeszédből. Szeptember közepéig folytatja az aláírásgyűjtést, és személyes találkozókra várja a vásárhelyieket.

Utcafórumokba kezd szeptemberben Hódmezővásárhelyen Grezsa István. A polgármesterjelölt emellett a Szent Antal utcai irodájában személyes találkozásra is várja az embereket.

Mint a Rádió 7-nek elmondta, a választókkal való találkozás remek lehetőség annak megértésére, mit szeretnének az emberek egy-egy városrészben. Grezsa István szerint ilyen például az újvárosi bölcsőde megszervezése, a száz hektárral bővülő Ipari Parkba új vállalkozások betelepítése vagy a tram-train utáni tömegközlekedés újraszervezése. Hozzátette, most a piacon gyűjtötte tovább az ajánlásokat, és többen beszéltek neki arról is, hogy szükség lenne a piac újjáalakítására, korszerűsítésére a lakosság igényeinek kiszolgálása érdekében. Vagyis felfrissítené az új piac és vásárcsarnok felépítésével kapcsolatos terveket.

„Természetesen lesznek klasszikus utcafórumok. Szeptember második felétől legalább napi kettőt tervezünk. Ott mindenkivel lehetőség nyílik a találkozóra. Valamint szeretnék a jövő héttől kezdődően az irodámban lehetőséget adni fogadóórára. Bárki bármilyen problémájával nyugodtan felkereshet majd a Szent Antal utcai választási irodámban, ahol személyesen találkozhat velem. Természetesen minden nap tárgyalok, egyeztetek helyi vállalkozókkal, közéleti emberekkel, akik külön szeretnék elmondani a véleményüket vagy problémájukat” – mondta Grezsa István, hozzátéve, egyre inkább társadalmasított kampányt folytat, és örömmel tapasztalja, hogy az itt élőket foglalkoztatja az október 13-i választás.

Arról is szólt, szeptember 15-éig folytatja az aláírásgyűjtést. Azt tapasztalja, nagyon sokan érdeklődnek, miben tudnának segíteni, az ilyen gesztusok pedig nap mint nap megerősítik a pozitív kampány helyességében és abban, hogy célba ér az üzenete:

„Elég. Legyen béke Vásárhelyen!”

Forrás: Rádió7