Szeretem Vásárhelyt

Jön, jön, jön: a Zebra 2.0 akció a tigrissel. Vagyis a Szeretem Vásárhelyt egyesületre ezúttal is számíthatnak a vásárhelyi szülők és diákok.

„A tigrisünk már gyakorol hétfőre! A Zebra 2.0 akciónkban ismét segítünk, hogy a diákok biztonságba jussanak el az iskolákba! Ja, és a tigrisünk hangulatjavítónak is kiváló!”

– jelezte közösségi oldalán pénteken a Szeretem Vásárhelyt, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezi nagy sikerű iskolakezdési közlekedésbiztonsági akcióját városunkban.

– Mivel a tagok közül sok a szülő és a pedagógus, ezért átérezzük, milyen nehézségekkel jár az iskolakezdés. A nyáron kicsit mindenki elszokik attól, milyen a reggeli csúcsforgalom, ezért úgy gondoltuk, a tanév első napjaiban a rendőrséggel egyeztetve mindig egy forgalmas helyen segítjük a gyerekek biztonságos átkelését – magyarázta akkor a többnapos kezdeményezés célját az egyik alapító, Szenti Csilla.

A Szeretem Vásárhelyt egyesületre és a tigrisre ezúttal is számíthatnak az itt élők. Vagyis ebből a szempontból nyugodtan hangolhatnak a hétfőre a szülők és a diákok, valamint az autósok és a rendőrök is. Már csak három nap a vakációból, és újra becsöngetnek! A vásárhelyi fiataloknak azt javasoljuk: élvezzék ki a nyári szünet utolsó perceit, hogy aztán újult erővel vethessék bele magukat a tanulásba!