A Mi Hazánk is indít képviselőjelölteket Vásárhelyen! 1

A helyi elnök, Balog Norbert higgadtan válaszolt a hazugságokra – számolt be a Vásárhely24.

Tiszteletem minden vásárhelyi Polgárnak!

A politika egy olyan szemléletét vezetjük be a Vásárhelyi életbe, amit ahogyan a „A Mi hazánk a Csalók hazája?” című cikkből is látszik, többségében nem ismerhetnek az itteni polgárok. Személy szerint én nem kívánok békeidőben, a háború semmilyen formáját folytatni, más politikai mozgalmak, pártok, személyek ellen, főleg nem hamis becsületsértéssel, akár egy szavazatot is elnyerni, ahogyan azt a politikai életbe beleszóló egyik facebook csoport teszi. A kiélezett penge élen táncoló helyzet a Vásárhelyi életben, érezhető a levegőben. A szerkesztőtől meglepődve tapasztaltam, azt a rágalmat miszerint annyira becstelen ember vagyok és inkompetens a politikához, hogy rászorulok olyan eszközökre, mint fiatal embereket küldeni idős „Mindenki Magyarországa Mozgalmát támogató szavazókhoz”, hogy egy amatőr hazugsággal, bukásra ítélt megtévesztéssel, nyerjek x ajánlást. Tájékoztatom a Vásárhelyi polgárokat, hogy nincsen problémánk az ajánlások gyűjtésével, de ha lenne, akkor sem nyúlnék olyan módszerhez, amit például a fent említett cikkben is koholtak rólunk és mivel az én felelősségem, a Vásárhelyi Mi Hazánk Mozgalom irányítása, így a cikk személyesen rólam szól, mert a szándékosságot is feltételezi. Az egyes választó körzetben nőttem fel, édesanyám a mai napig ott lakik, mint, ahogy anyósom is. Így nincsen hiány barátokból, olyan emberekből, akik tudják, hogy becsületes ember vagyok és képes vagyok ellátni egy felelős tisztségviselői pozíciót. Arra kérem a szerkesztőt, nevezzen meg személyeket, időpontot, helyszínt és tegyen feljelentést a rendőrségen, így majd a törvény eldönti, hogy tényleg megtévesztéssel akarunk aláírást szerezni vagy sem. Amennyiben ezt nem teszi meg törölje, javítsa az álhírét, például a címét változtassa „Mesés Vásárhelyi Hazugság”-ra. Egy tv műsorban humornak jó, de a való életben a becsületsértés ködösített pletykára alapozva, egyáltalán nem vicces. Én pontosan tudom, hogy az állítás hamis. Valószínű a szerkesztő felült egy rosszindulatú pletykának. Legközelebb nézzen utána az állításoknak, mielőtt leközli őket.

Való igaz, hogy az elképzelésem az, hogy tisztességes módszerekkel nyerjem el minél több ember bizalmát és csak annak kérem a szavazatát, aki osztja a városról és annak fejlesztéseiről kialakított nézeteimet. Ez a hozzáállás Hódmezővásárhelyen igen nehéz mivel, a polgármester úr, nehéz utat járt be kormánypártiakkal való versengésben és folyamatos rágalmakat kapott, kap. Nem tudhatom mi belőle az igaz és mi nem, jóhiszemű reális gondolkodóként csak azt hiszem el amire bizonyítást kapok, ezt kérem a vásárhelyi polgároktól is. Ez a fajta politika, hogy pletykából kialakít egy névtelen emberhez nem köthető hírportál, tényszerű, a tévedés feltételezése kizárásával híreket, nem tisztességes, ami pedig még rosszabb ez a vásárhelyi élet megrontója. Emlékeztetem a polgárokat, a polgármester urat is pontosan ezzel, a gyenge emberek fegyverével, változtatták olyan politikussá, akit vagy gyűlölnek, vagy szeretnek az emberek. Meglepődve látom, hogy ugyan ezt a fegyvernek nem nevezhető balga módszert alkalmazza ez a hírportál és sokszor a polgármester Úr is. Az álhírgyártás mindannyian tudjuk, hogy a politika legmocskosabb eszköze, a vélemény manipulálásra. Aki ezt kicsiben is elkezdi, abból egyenes gerinces politikus hosszútávon nem lehet. Jóhiszemű emberként úgy vélelmezem, hogy nem történt ilyesmi, pusztán egy félre sikerült tévedésről van szó. Valószínű, hogy ez az oldal, mivel tisztában van a leközölt híreik értékével, elhamarkodottan kiadott cikkét moderálni fogja, mivel én vagyok annak a megmondhatója, hogy ilyen nem történt. Minden kiadott ívet sorszámozva, névre szólóan adunk ki, ahogy kaptuk, így tudjuk követni az útját. Nem csengettünk még ismeretlenül sehová a fent nevezett körzetben, mert az ajánlások gyűjtését meg tudjuk oldani ismerősökön keresztül is.

A minősíthetetlen rágalmakra nem kívánok reagálni. Az idő bizonyítani fogja igazunk, és utunk helyességét, akár tetszik ez sokaknak akár nem.

részlet a rágalmazó posztból:

Csalással vádolta egy csoport a vásárhelyi Mi Hazánkat – íme a válasz

Forrás: vasarhely24.com