Olyan, mintha mindennap autóverseny lenne a Száraz utcán 1

Nem könnyű a vásárhelyi Száraz utcában élők élete, akiknek autószáguldozás keseríti meg a mindennapjaikat. A kocsik a megengedett sebességnél ugyanis jóval többel közlekednek az utcában. A lakosok eddig hiába kértek segítséget, nem tapasztaltak változást. Most lapunkhoz fordultak a problémával.

Egy olvasónk szerkesztőségünknek azt írta, 2018-ban költöztek az akkor csendesnek tűnő keskeny kis tarjáni utcába. Több szomszéddal is jó kapcsolatot alakítottak ki, ami során megismerték egymás gondjait is. Egy dolog közös: mindenkit zavar az, hogy 60-70 km/h sebességgel száguldoznak keresztül az autók az utcában.

– Ha épp pont kint lennénk az utcán, akkor sem lassítanak. Sőt, egy ilyen lassításra felkérés alkalmával még szeretett édesanyám is előkerült, nem épp pozitívan emlegetve. A rendőrségnek és a polgármesternek is jeleztük a problémát, de senki nem csinált semmit, mondván nem indokolt – fejtette ki olvasónk, aki reméli, cikkünk által megszűnhet ez az állapot, és sikerül valami megoldást találni az ügyben.

A téma kapcsán még péntek reggel kérdéseket küldtünk az önkormányzatnak. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Olyan, mintha mindennap autóverseny lenne a Száraz utcán

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!