Bulival búcsúzott a nyártól a Hagymatikum 1

Napsütés és gyönyörű idő kísérte a fürdő Szezonzáró Partyját, ahol a színes programokból, a jó kedvből és a csobbanásból sem volt hiány.

Mint Gergely Gábor portálunknak elmondta, szezonzáró rendezvényéhez érkezett a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő, egy fürdőlétesítmény életében pedig a legfontosabb időszak a főszezon, a nyári időszak, ezt pedig szeretnék mindig keretbe zárni, ezért minden évben tartanak szezonnyitó és szezonzáró rendezvényt is.

– Nagyon örülünk, hogy az előző évhez képest is sokkal magasabb a látogatószámunk, úgyhogy ez azt jelenti, hogy sokan bennünket választanak, amely, bízunk benne, hogy Az év fürdője szavazáson is meg fog jelenni. Augusztus 31-ig lehet még szavazni, hogyha valaki a Hagymatikum fürdőben járt és szívesen visszatér hozzánk, akkor nagyon örülnénk még a voksoknak az utolsó véghajrában – hangsúlyozta a fürdő igazgatója.

A forró, nyári napon a Rádió7 csapata gondoskodott a hangulatról és a hűsítő dallamokról, de játékos vetélkedők és vízi torna is várta a fürdőzőket. Délután a Pole Magic Rúdtánc stúdió különleges előadását is megtekinthették azok, akik a 33 méteres medencében voltak, majd a Hód-Kristály Majorette Csoport lépett színpadra, hogy elvarázsolja a vendégeket.

Bulival búcsúzott a nyártól a Hagymatikum

Csatlakozni pedig most sem késő, hiszen 16 órától Éliás Gyula Jr. énekel a One Man Show-ban, 18 órától pedig DJ Pet pörgeti a lemezeket.