Automatikus vázlat 638

Talán maga a civil szervezet sem számított akkora sikerre, mint amekkorát végül aratott a Vizes 20. elnevezésű programmal a vásárhelyi strandon. A medencék már a délelőtti órákban megteltek, és kora délutánra már több mint kétezer karszalagot osztottak szét a látogatók között.

Egész napos ingyenes bulit tartott a strandon a Szeretem Vásárhelyt augusztus 20-án. A rendezvényen már a reggeli órákban sokan voltak kíváncsiak, ami délutánra és estére természetesen tovább fokozódott.

Automatikus vázlat 658

A gyermekeket játékos vetélkedők várták, akik így például akadálypályával és buborékfocival is elfoglalhatták magukat. Emellett habpartyval, valamint több koncerttel is biztosították a szervezők a jó hangulatot. Színpadra lépett többek között a Dupla Kávé, a Fiesta, késő este pedig a Hősök is. Akinek még ez is kevésnek bizonyult, az sem csalódhatott, ugyanis hőlégballonba is beülhettek a vállalkozó szellemű fürdőzők.

Az alábbi képek délután készültek:

Vizes 20. – A Szeretem Vásárhelyt ingyenes strandbulija

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
Fotók: Gémes Sándor