Szegváron mutatkozott be a Hódmezővásárhelyi Box Klub! 2

Hétfőn Szegvárra látogatott a Szalkai Edina vezetése alatt álló Hódmezővásárhelyi Box Klub.

A Tóth József szervezésében megvalósuló Falunapon, a hét elején, Szegváron mutatta meg magát a Hódmezővásárhelyi Box Klub.

A programokban gazdag, gyermekbarát rendezvényen kiemelkedő pillanatai kétségkívül a Kocsmai bunyó címszó alatt futó versenyé voltak. Ahol a Hódmezővásárhelyi Box Klub leány tagjai minden gond nélkül remekeltek, minek  köszönhetően aztán három arany éremmel és egy kupával tértek haza.

Szegváron mutatkozott be a Hódmezővásárhelyi Box Klub!

Ám a Ninja Warrior alapjaira épülő akadálypálya is egy igazi kihívásokkal teli menet volt. Így aztán nem csak a box, de az ügyesség, a kitartás és a logisztika is teret kapott a megmérettetésben.

Kiss Auròra nem csak a ringben, hanem a Ninja Warrior pályáján is elindult és remekelt. Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy duplázott, ugyanis hétfőn is és az elmúlt hétvégén is két aranyat gyűjtött össze a Fesztivál Kupán, minek margójára a szekrényét immár négy arany és egy kupa ékesíti. Társa, Kádár Adrienn szintén egy aranyat szerzett Szegváron.

Ezt követően pedig mindenki nagy örömére a Szegváron megrendezésre kerülő Falunapot Görbics Gábor, kick box világbajnok koronázta, akiről tudni kell, hogy 15 évesen a Hódmezővásárhelyi Box Klubnál kezdte pályafutását.

Szegváron mutatkozott be a Hódmezővásárhelyi Box Klub! 1

Emellett természetesen a rendezvényt koncertek és egy igazi különlegesség, egy Mustang is gyarapította, amivel a Klub vezetője, Edina és a fiatalok elmehettek egy körre.