Grezsa István: béke nélkül Vásárhely nem tudja a hivatását teljesíteni! 4

Meg kell őriznünk a józan eszünket és meg kell teremtenünk azt a józan többséget, ami nélkül a város nem tudja a nemzeti hivatását teljesíteni – vallja Grezsa István, aki szerint jelenleg ez augusztus 20. legfontosabb üzenete a vásárhelyiek számára. A polgármesterjelölt a Szeretem Vásárhelyt Egyesület ingyenes strandpartijára látogatott ki az államalapítás ünnepe alkalmából.

– Augusztus 20. üzenete koronként változik, de az alap az, hogy meg kell maradnunk magyarnak és meg kell őriznünk keresztény gyökereinket.  Még akkor is, ha az identitás megőrzése a 21. századi Nyugat-Európában nem divat – jelentette ki a sajtónak a politikus a strandon.

Grezsa István: béke nélkül Vásárhely nem tudja a hivatását teljesíteni!

Grezsa István a vásárhelyi állapotokról is beszélt. Mint elmondta, Szent István király ünnepe most arra hívja fel a városban élők figyelmét, hogy meg kell őriznünk a józan eszünket, valamint meg kell teremtenünk azt a békét és azt a józan többséget, ami nélkül a város nem tudja a nemzeti hivatását teljesíteni.

Grezsa István: béke nélkül Vásárhely nem tudja a hivatását teljesíteni! 1

A polgármesterjelölt ismertette: a Szeretem Vásárhelyt ingyenes rendezvényén kora délutánig több mint kétezer karszalagot osztottak ki, ami azt jelenti, hogy ez a nyár egyik legsikeresebb programja a településen. – Ez arra is rámutat, hogy közösséget úgy lehet szervezni, ha békességet és kedves mondanivalót hirdetnek a lakosok felé – hangsúlyozta Grezsa István.

Grezsa István: béke nélkül Vásárhely nem tudja a hivatását teljesíteni! 3