Őz csúszott a csatornába Vásárhelyen – most még fontosabb lenne az állatmentő jármű

Göncz Gábor mentette ki és vitte biztonságos helyre – de hamarosan még kölcsön-autója sem lesz a mentésekhez – tette közzé a Vásárhely24.com.

Őz csúszott a vásárhelyi Hódtó csatornába, ahonnan nem tudott kikecmeregni, nagyon el is fáradt – onnan Göncz Gábor mentette ki, aki szabadnap ide,vagy oda, nehézség ide, vagy oda most is akcióba lendült. A jószágot szakszerűen kimentve, azt megfelelő, illetékes, biztonságos helyre szállította.

Őz csúszott a csatornába Vásárhelyen – most még fontosabb lenne az állatmentő jármű 1

Egyik támogatója, Hné Szabó Renáta a goood.hu oldalon – mely ide kattintva elérhető! – gyűjtést indított Gábor javára, mivel korábbi autója felmondta a szolgálatot, jelenleg is kölcsön autóval végzi önkéntes munkáját, de az autót hamarosan vissza kell adnia, ezért most kiemelten fontos a gyűjtés, melyből Gábor másik autót vásárolhatna. Ellenkező esetben állatmentés nélkül maradhat Vásárhely és környéke, de az egész térség is…

Őz csúszott a csatornába Vásárhelyen – most még fontosabb lenne az állatmentő jármű 2

“Üdvözlök minden idelátogató jó szándékú embert!

Ezt a gyűjtést azért indítom el, mert ismerek egy olyan embert,akinek nagyon nehéz,de csodás hivatása van. Nehezen tudja fenntartani a telephelyet. Egyedül építgeti. Gondozza erőn felül az állatokat! Országszerte menti az állatokat időt, fáradtságot nem sajnálva. Ha kell több méteres magasságban. Vagy épp a föld alól a csatornából.

Olyan élethelyzetbe került,hogy lerobbant állandóan megbetegedett autóját el kellett adni neki. Szomorú történés miatt. Ennek több mint egy hónapja. Autó nélkül nem tudja csinálni ami nagyon fontos lenne neki,de legfőképp az ártatlan, sérült,elveszett állatoknak!

Szépen kerek minden jó lelkű embert. Ha csak egy fagyi árával is,de támogassa ezt a kezdeményezést! Hálásan köszönjük!

A gyűjtés hamarosan véget ér, de még ITT lehet csatlakozni.

Göncz Gábor mentéseiről – itt olvashat gyűjteményt – van pár tucat!”

Forrás: vasarhely24.com