Varázsoljunk ünnepet az állatoknak! 1

Adománygyűjtő Cica-napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete augusztus 19-én. Csordás Csilla masszőr ajánlotta fel a lehetőséget, hogy segíti a szervezetet – ismertette lapunkkal Szili Éva a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületének elnöke.

Adománygyűjtő Cica-napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete augusztus 19-én. Csordás Csilla masszőr indította a jótékonysági kezdeményezést, aminek lényege, hogy a hétfői bevételét a cicamentőknek ajánlja fel.

Szili Éva, az egyesület elnöke elmondta, a helyszínen pénz és egyéb adományokat is gyűjtenek. Amire különösen szükség van: ketrecek, alomtálca, hordozó, törölköző, pamut textil, felnőtt és junior eledel, száraz tészta, gyógyszerek, vitaminok és fertőtlenítő szerek. A felajánlásokat augusztus 19-én, hétfőn, délelőtt 9 és este 8 óra között fogadják a Maros utca 1 szám alatt.

Az egyesület folyamatosan várja az ideiglenes és a végleges befogadók jelentkezését is, mert rengeteg a kóbor, magára hagyott cica. Mivel jelenleg teltház van, ezért csak akkor tudnak újabb állatot menteni, elhelyezni, ha szabadul fel hely, vagy lesznek új jelentkezők.

Fotó: Illusztráció