Egyre nagyobb szemétcsomó szúrja a kertvárosiak szemét

Gond van a hulladék elhelyezésével a Rudnay utcán, ahol visszatérő probléma, hogy valakik az egyik sarkot a konténerek mellett szemétlerakónak nézik. A környéken élőknek elegük van ebből.

A fotókat ma küldte egy környékbeli olvasónk, aki megelégelte, hogy folyamatosan ezzel a látvánnyal kell szembesülnie, ha kilép az utcára. Állítása szerint ugyanis hétről hétre így néz ki az egyik sarok, amire így mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy esztétikus.

Egyre nagyobb szemétcsomó szúrja a kertvárosiak szemét 1

„Természetesen az is hibás, aki így dobja ki a szemetét, de azért ezt nem szabadna így hagyni az illetékes hatóságoknak sem” – írta olvasónk.

És végül a csattanó: a hulladékhalmaz pont amellett az autó mellett található, ami már legalább két éve mozdulatlanul ott áll az utcában. Erről nemrég bővebben ITT számoltunk be.

Volna tehát mit tenni a környéken…

Egyre nagyobb szemétcsomó szúrja a kertvárosiak szemét 2

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!