Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 13

„A vásárhelyiek sokkal okosabbak a politikusaiknál, és nagyon szeretném, ha október 13. után a politikusok felnőnének a választókhoz” – jelentette ki Grezsa István a ma esti kampánypiknikén, amelyen azt az óriásplakátot is bemutatta, amit csütörtöktől a város több pontján elhelyeznek majd. A polgármesterjelölt hozzátette: olyat programot hirdet, ami 10-15 évre meghatározza a település jövőjét, mivel összesen 200 milliárd forintból tervez fejlesztéseket.

A Népkerti Sörözőben tartott kampánypikniket Rapcsák Katalin, a Hódmezővásárhelyi Művésztelep vezetője, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapító tagja, a néhai Rapcsák András polgármester lánya nyitotta meg, aki elmondta, húsz évvel ezelőtt egyszer már volt ilyen megosztottság Vásárhelyen. – Én olyan családba születtem, ahol ezt megtapasztaltam. Azért támogatom Grezsa István polgármesterségét, mert tudom, hogy ő véget tud vetni ennek a polgárháborús helyzetnek és el tudja oszlatni a város feje felől a csődöt, miközben újra megnyitja a fejlődés útját – tette hozzá.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 3

Kandó Róbert pedagógus, sportszakember, futballedző ezt azzal egészítette ki: az elmúlt hónapokban a vásárhelyi politikából minden sportszerűség és játékszabály eltűnt. Márpedig ha ezt a város így folytatja, akkor nem a győzelem, hanem a vereség útján halad, és Grezsa István az, aki képes újra a fejlődés élvonalába terelni a települést, és sportnyelven szólva újra az NB I-be, az élvonalba vezeti a lecsúszóban lévő Vásárhelyt.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 4

– Mérföldkőhöz érkezett a kampány, ami nagyon rendhagyó, ugyanis részemről nem a harcról, hanem a békehirdetésről szól. Augusztus 12-én lezárult a konzultációm, ami során kiderült, hogy a vásárhelyiek fontosnak tartják, hogy az önkormányzat támogassa a kórház fejlesztését – ismertette Grezsa István, akinek egy hónap alatt 5124-en töltötték ki a kérdőívét. Hozzátette, ha októberben bizalmat szavaznak neki a lakosok, akkor akár külső forrást is képes lesz szerezni arra, hogy betartsa az egészségügyi intézmény fejlesztésére vonatkozó ígéreteit.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 21

– Házról házra járásom során bebizonyosodott, hogy a vásárhelyiek sokkal okosabbak a politikusaiknál, hiszen nyomát sem tapasztaltam a közösségi médiát uraló fékevesztett gyűlölködésnek, és nagyon szeretném, ha a választások után a politikusok felnőnének a választókhoz – fogalmazott a polgármesterjelölt, aki szerint az elmúlt másfél évben nem az emberek feje felett, hanem az emberekkel közösen kellett volna politizálni. Úgy fogalmazott, legfőbb ideje, hogy a vásárhelyi politikusok megértsék a vásárhelyi emberek üzenetét és akaratát.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 11

Csütörtöktől reggeltől óriásplakátok is megjelennek a település közterein arról, hogy Grezsa István véget vetne a békétlenségnek, és új fejezetet nyitna Vásárhely életében. – Mindenki polgármestere szeretnék lenni, azoknak is, akik most a közösségi médiában hazugságokat terjesztenek rólam. Egyre többen vagyunk, az erőnk egyre gyarapszik, és ahhoz, hogy még több legyen, meg kell fognunk egymás kezét – hívta fel a figyelmet.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 12

Az ajánlóívek gyűjtése augusztus 24-én kezdődik, és Grezsa István a hónap végén, szeptember elején hirdeti meg programját. Ennek kapcsán elmondta: a tervei 10-15 évre meghatároznák a város jövőjét. Megvalósítaná például a Modern Városok Programot, és összesen mintegy 200 milliárd forintból fejlesztené a települést.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 24

– Ezáltal 2030-ra az osztrák városokhoz hasonló színvonalú várost építhetünk. Ehhez azonban október 13-án össze kell fognunk, és be kell indítani a most egy helyben álló települést – hangsúlyozta a jelölt.

Grezsa István kampánypiknike

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
Fotók: Gémes Sándor