Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 13

„A vásárhelyiek sokkal okosabbak a politikusaiknál, és nagyon szeretném, ha október 13. után a politikusok felnőnének a választókhoz” – jelentette ki Grezsa István a ma esti kampánypiknikén, amelyen azt az óriásplakátot is bemutatta, amit csütörtöktől a város több pontján elhelyeznek majd. A polgármesterjelölt hozzátette: olyat programot hirdet, ami 10-15 évre meghatározza a település jövőjét, mivel összesen 200 milliárd forintból tervez fejlesztéseket.

A Népkerti Sörözőben tartott kampánypikniket Rapcsák Katalin, a Hódmezővásárhelyi Művésztelep vezetője, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapító tagja, a néhai Rapcsák András polgármester lánya nyitotta meg, aki elmondta, húsz évvel ezelőtt egyszer már volt ilyen megosztottság Vásárhelyen. – Én olyan családba születtem, ahol ezt megtapasztaltam. Azért támogatom Grezsa István polgármesterségét, mert tudom, hogy ő véget tud vetni ennek a polgárháborús helyzetnek és el tudja oszlatni a város feje felől a csődöt, miközben újra megnyitja a fejlődés útját – tette hozzá.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 3

Kandó Róbert pedagógus, sportszakember, futballedző ezt azzal egészítette ki: az elmúlt hónapokban a vásárhelyi politikából minden sportszerűség és játékszabály eltűnt. Márpedig ha ezt a város így folytatja, akkor nem a győzelem, hanem a vereség útján halad, és Grezsa István az, aki képes újra a fejlődés élvonalába terelni a települést, és sportnyelven szólva újra az NB I-be, az élvonalba vezeti a lecsúszóban lévő Vásárhelyt.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 4

– Mérföldkőhöz érkezett a kampány, ami nagyon rendhagyó, ugyanis részemről nem a harcról, hanem a békehirdetésről szól. Augusztus 12-én lezárult a konzultációm, ami során kiderült, hogy a vásárhelyiek fontosnak tartják, hogy az önkormányzat támogassa a kórház fejlesztését – ismertette Grezsa István, akinek egy hónap alatt 5124-en töltötték ki a kérdőívét. Hozzátette, ha októberben bizalmat szavaznak neki a lakosok, akkor akár külső forrást is képes lesz szerezni arra, hogy betartsa az egészségügyi intézmény fejlesztésére vonatkozó ígéreteit.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 21

– Házról házra járásom során bebizonyosodott, hogy a vásárhelyiek sokkal okosabbak a politikusaiknál, hiszen nyomát sem tapasztaltam a közösségi médiát uraló fékevesztett gyűlölködésnek, és nagyon szeretném, ha a választások után a politikusok felnőnének a választókhoz – fogalmazott a polgármesterjelölt, aki szerint az elmúlt másfél évben nem az emberek feje felett, hanem az emberekkel közösen kellett volna politizálni. Úgy fogalmazott, legfőbb ideje, hogy a vásárhelyi politikusok megértsék a vásárhelyi emberek üzenetét és akaratát.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 11

Csütörtöktől reggeltől óriásplakátok is megjelennek a település közterein arról, hogy Grezsa István véget vetne a békétlenségnek, és új fejezetet nyitna Vásárhely életében. – Mindenki polgármestere szeretnék lenni, azoknak is, akik most a közösségi médiában hazugságokat terjesztenek rólam. Egyre többen vagyunk, az erőnk egyre gyarapszik, és ahhoz, hogy még több legyen, meg kell fognunk egymás kezét – hívta fel a figyelmet.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 12

Az ajánlóívek gyűjtése augusztus 24-én kezdődik, és Grezsa István a hónap végén, szeptember elején hirdeti meg programját. Ennek kapcsán elmondta: a tervei 10-15 évre meghatároznák a város jövőjét. Megvalósítaná például a Modern Városok Programot, és összesen mintegy 200 milliárd forintból fejlesztené a települést.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 24

– Ezáltal 2030-ra az osztrák városokhoz hasonló színvonalú várost építhetünk. Ehhez azonban október 13-án össze kell fognunk, és be kell indítani a most egy helyben álló települést – hangsúlyozta a jelölt.

Grezsa István kampánypiknike

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 21
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 11
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 3
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 4
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 1
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 5
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni!
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 2
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 10
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 6
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 9
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 8
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 7
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 13
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 14
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 16
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 12
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 20
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 19
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 15
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 17
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 22
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 25
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 24
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 27
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 18
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 23
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 26
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 28
Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 21 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 11 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 3 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 4 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 1 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 5 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 2 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 10 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 6 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 9 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 8 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 7 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 13 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 14 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 16 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 12 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 20 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 19 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 15 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 17 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 22 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 25 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 24 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 27 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 18 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 23 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 26 Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni! 28
Fotók: Gémes Sándor