Hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a HVSC gyermek csapata a II. Diapolo Kupát

Mind a hat ellenfelét legyőzve, százszázalékos teljesítménnyel nyerte a II. Diapolo Kupát a HVSC gyermek csapata.

A II. Diapolo Kupa idei kiírása is népszerű volt, ugyanis 8 nemzet 25 csapata nevezett a megmérettetésre. Három napon keresztül, 5 korcsoportban zajlottak vízilabda mérkőzések a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club 2005-2006-os korosztálya az izraeli Givat, az angol Crystal Palace, a litván Vilnius, a finn Turku, a Marosvásárhely és a Békéscsaba legyőzésével, veretlenül nyerte meg az idei kiírást.

„Nem készültünk külön a tornára, de mégis jó volt látni, hogy csapatunk képes a fegyelmezett és magabiztos játékra. A nehéz helyzetekben sem ijedtünk meg, sőt a Békéscsaba ellen 2 gólos hátrányból is sikerült megnyerni az összecsapást. Gratulálok a fiúknak, a kupa során valamennyi mezőnyjátékos bevette az ellenfelek kapuját, erre a jövőben is lehet építeni” – értékelt Rókus Ákos edző.

A gyermek, serdülő és ifjúsági fiú torna mellett U17-es leány bajnokságot, illetve vegyes tornát is rendeztek. Az ifjúsági és a serdülő kiírásban, illetve a vegyes korcsoportban a szentesi csapat végzett az élen, míg a leány U17-es bajnokságot Szerbia korosztályos válogatottja nyerte meg.

Az eredményeket ITT olvashatja.