Élhető család, város, közösség: megalakult a Szeretem Vásárhelyt egyesület 1

A születésnap alkalmából pénteken ingyenes partit tart a civil szervezet a Népkerti Sörözőben, ahol mindenkit szívesen látnak. Ennek kapcsán Juhász Tündével, az egyesület egyik alapító tagjával beszélgettünk.

– Augusztus 16-án, pénteken lesz egy éve annak, hogy a Szeretem Vásárhelyt Egyesület megalakult, ezért úgy gondoltuk, hogy ezt egy összejövetellel megünnepeljük a Népkerti Sörözőben. Mindenkit várunk, aki szimpatikusnak tart bennünket, vagy már részt vett valamelyik programunkon – nyilatkozta lapunknak Juhász Tünde.

Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 16

A partira látogatóknak étellel, itallal és egy-egy szelet tortával kedveskednek. Természetesen a zene sem hiányzik majd: DJ Corvin szolgáltatja a kellemes dallamokat a bulizóknak, akiknek igény szerint karaoket  és sörpong bajnokságot is tartanak.

Sikeres volt a Szeretem Vásárhelyt Egyesület éjszakai fürdőzése

Az alapító tag elmondta, az elmúlt egy évben összesen 51 eseményt szerveztek, ami azt jelenti, hogy szinte minden héten előálltak valami új kezdeményezéssel. Indulásuk óta a közösségi médiában több mint 4 ezer követőt szereztek, ami mindenképpen kimagasló egy civil szervezet életében. – Ez is azt mutatja, hogy a vásárhelyieknek szüksége van a minőségi programokra és az olyan eseményekre, ami az összetartozás tudatát erősítik bennük – tette hozzá.

Egy éves a Szeretem Vásárhelyt: hatalmas bulira készül az egyesület!

Juhász Tünde a félszáz program közül kiemelte az ovisoknak meghirdetett Tavaszi Napfénycsalogató akciót, amivel 50 ezer főt értek el Facebookon, illetve a szelektív és elektronikai hulladékgyűjtést, ami során ősszel 50, míg tavasszal 32 tonna elektronikai hulladékot gyűjtöttek össze. Előbbin 1000, utóbbin 600 ember vett részt.

A Szeretem Vásárhelyt ezen kívül megtapasztalta az itt élők nagylelkűségét is, például akkor, amikor beteg vagy hátrányos helyzetben élő emberek megsegítésére gyűjtöttek adományokat.

Ricsike ápolását segíti a Szeretem Vásárhelyt - a naptárak árából epilepsziaroham-jelzőt is vásárolt az egyesület 5

Fotó: delmagyar.hu

– Egy ember életében az első év nagyon meghatározó. Úgy gondolom, ugyanez érvényes egy egyesületre is, és ez alapján úgy vélem, magasra tettük a lécet, mivel eredményes, gazdag esztendőn vagyunk túl – összegzett végül Juhász Tünde.

Tehát ne feledjük: augusztus 16. péntek 18 óra, Népkerti Söröző.

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója

Boldog születésnapot, Szeretem Vásárhelyt!

Fotók: Archív