Grezsa Ferenc: nagyon érdekes a társadalmi-lélektani helyzet Hódmezővásárhelyen 1

Erre is reflektál az Értsünk szót! – Kommunikáció és kapcsolatok című előadás-sorozat. Grezsa Ferenc az első témakörről augusztus 13-án, azaz holnap fog beszélni a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban – számolt be a Vásárhely24.

A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének tanszékvezetője a Rádió7-nek elmondta, előadásaival az a szándéka, hogy visszaadjon valamit a városnak abból, amit itt kapott.

Korábban már hirdetett meg egy mentálhigiénés, lélektani, pszichológiai előadás-sorozatot, a mostani alkalmakon hasonló témákat fog érinteni.

Az előadásokon bárki részt vehet, aki érdeklődik a kommunikáció, a társadalom-lélektan különböző kérdései iránt. Grezsa Ferenc kiemelte, az időzítésének oka az, hogy napjainkban nagyon érdekes a társadalmi-lélektani helyzet Hódmezővásárhelyen. Mint mondta, ennek a kommunikációban is sok lecsapódása van. „Talán nem árt néhány dolgot a tudomány oldaláról megközelítve, tisztábban látni.”

Itt nem egyszerűen előadásokról van szó, játékos feladatok is lesznek, kérdéseket lehet majd feltenni: egy közösségi tanulásra kerül sor.

Forrás: vasarhely24.com