A 12 ezren túl további 20 ezer tonna olasz szemetet terveztek Vásárhelyre hozni! 3

Nem kell csodálkozni azon, hogy a Modern Városok Program már az előző vezetés alatt letárgyalt tíz és tíz milliárdjai nem jönnek, és a városunk lefagyott, lekoszolódott – hívja fel a figyelmet a Facebookon a fideszes önkormányzati képviselő, aki szerint a polgármester semmi másra, csak eszelős kirohanásokra képes a kormány és Orbán Viktor ellen.

„Városvezetés, most

Hódmezővásárhely polgármestere a múlt héten tárgyalt – saját beszámolója szerint – Soroksár és Nagykáta polgármester jelöltjeivel, és még belekotnyeleskedett Makó, Szentes és Debrecen politikai ügyeibe is. Mindeközben persze, szemrebbenés nélkül képes azzal védekezni az utóbbi hetek szemétbotrányában, hogy nem volt ideje elolvasni, egy 38%-ban városi tulajdonban lévő cég, konkrétan Neki címzett és írt levelét. Amelyben több ezer tonna Olaszországból származó szemét Vásárhelyre hozataláról tájékoztatták. Érti ezt valaki? Soroksár és Nagykáta baromi fontos, de egy vásárhelyi cég nem? A vásárhelyi polgármesternek? – tette fel a kérdéseket a közösségi oldalán Cseri Tamás.

Hozzátette: “Írhatnám persze, hogy nincs ezzel semmi gond, hiszen azért van alpolgármester, hogy az ellenzék kissé már kopottas fényű megváltója barangolhasson kedvére az országos politikában. De az alpolgármesterünk éppen egy hat hetes babával kezdett újra dolgozni. Gondolom elképesztően hatékony munkát lehet végezni, mikor három óránként szoptatni, pelenkázni kell a babát, meg egyáltalán törődni vele. Jó egészséget persze a pici babának és anyukájának, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a megoldás a legjobb városunknak és a családnak.”

A fideszes képviselő úgy látja, “besegíthetne még a város irányításába Molnárné képviselő asszony is, mint az aktuális városvezetés egyetlen képviselője a közgyűlésben. De hát ugye tudjuk, Ő sem egy erős láncszem ebben az amúgy sem túl acélos felállásban. Az utóbbi egy évben Neki osztott szerep kimerül abban, hogy a polgármester fellépésein vezényelheti az asszonykórust. Képességeit ismerve, Ő legalább ezzel a helyére is került. Tehát így állunk most.”

Nem kell csodálkozni azon, hogy a Modern Városok Program már az előző vezetés alatt letárgyalt tíz és tíz milliárdjai nem jönnek, és a városunk lefagyott, lekoszolódott. Csak duma van, eszelős kirohanások a kormány és Orbán Viktor ellen. Hazudozás, a Fidesz szavazóinak megbélyegzése és magalázása, békétlenség, gyűlölet és káosz. Lesz honnan újrakezdeni októbertől” – zárta bejegyzését Cseri Tamás.

Fotó: Archív