Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 13

Összességében nagyszerű eredményekkel és teljesítménnyel, négy éremmel tértek haza Kőszegről a vásárhelyi ökölvívók.

Ezúttal ellenfél nélkül maradt Kovács Krisztián a Boxing Gym nehézsúlyú bokszolója a 11. Ostrom Kupán Kőszegen, de a többiek ringbe tudtak szállni.

Kovács Fanni a tavalyi serdülő bajnokság 48 kg-os országos bajnokát verte, akit az orvos leléptetett, edzője is feladta a mérkőzést.

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 12

Tóth Niki élete első nemzetközi mérkőzését vívta egy veszélyes és rutinos osztrák bokszolóval. A harmadik menetre felőrölte ellenfelét, és csak pontozással maradt alul.

Rónyai Roland az összes korosztályos válogatottat megjárt, nagyon tapasztalt Jakab Alexet kapta ellenfeléül. Jakabra az első menetben kétszer számoltak, a másodikban Rónyai gyengébben szerepelt, de a harmadikat ismét hozta. A bírók hosszú percekig számolták a pontokat és végül 3:2-re Jakabot hozták győztesnek, kissé értelmetlenül.

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 11

Kovács Pál, egy volt iráni válogatottat, korábbi ázsiai bajnoki bronzérmest, most már osztrák versenyzőt kapott a ringben. Az első menet az iráni osztráké volt, a másodikban feléledt Kovács, a harmadikban pedig már le is ültette ellenfelét. A végeredmény nem lehetett kérdéses, Kovács egyhangú győzelmet aratott és immáron készül az ökölvívó világbajnokságra, mint a magyar csapat tagja.

A kőszegi túra eredménye így 2 arany, egy ezüst és egy bronz a vásárhelyi ökölvívásnak.

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 1 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 2 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 3 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 4 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 5 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 6 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 9 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 10 Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely 8

Szombat Mihály, sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely