Márki-Zay megtalálta: szakértelem és stílus

Szarszag van, írta a vásárhelyi Fidesz tagokra, vezetőkre Reith Imre egy Facebook-posztban, majd bement szakérteni a polgármesterhez – számolt be a Vásárhely24.

Közel 20 éve a hulladékfeldogozás szakértője Reith Imre, az ASA, majd az FCC helyi vezető beosztású munkatársa, vezette fel a polgármester a minap sugárzott beszélgetést, melyben a vásárhelyi (olasz) szemétügyről kezdett magyarázatba. Hívták fel többen is az alábbi két posztra a figyelmet. De most tekintsünk is el annak tartalmától, mert nemcsak az a fontos mit mondanak, az is fontos, KI mondja.

Márki-Zay megtalálta: szakértelem és stílus 1

Pár hete a szakértő úr, az alpolgármester asszony oldalán egy poszt alatt igen színvonalas kommentet hagyott az utókornak. (az is megérne egy misét, milyen remek ismerősei vannak az alpolgármester asszonynak, ugyanis az alatta kommentelő ezt lájkolta, sőt ő egyenesen gránátot vágna cikkben szereplők közé, csak úgy a béke, a szeretet és a megfélemlítés-ellenesség jegyében)

Márki-Zay megtalálta: szakértelem és stílus 2

Márki-Zay Péter, Kis Andrea és Reith Imre. Illusztris nevek ugye?

Márki-Zay megtalálta: szakértelem és stílus 3

Három rövid közhely közül illene ide valami: a stílus maga az ember, zsák a foltját, similis simile gaudet (hasonló a hasonlónak örül)…

Forrás, képek: vasarhely24.com